Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzisiejsza noc to był koszmar na plecach nie mam szans nawet gdybym chciała poprostu w 2 minuty brakuje mi do tego stopnia powietzra że nie mam jak oddychać
lewy bok odpada dusi mnie , serce mam zgniecione
prawy bok mnie tak boli ze nie mam siły na nim wogóle leżeć bo tylko prasktycznie zniego koryztsam
do tego kłucie w pęcherz i dłubanie pod pępkiem wystawianie stóp pod mostkiem młodzieńcowi najwyraźniej się w nocy bardzo nudził
do tego siusi u co godzinę i o dziwo za kazdym razem pełen po brzegi pęcherz
no strasznie mi sympatię okazuje maleństwo torturuje mamusię - zjadłam budyń z malnowym soczkiem wieczorem i jak zwykle po czymś słodkim z mlekiem bobo się rozkręcił
idę znowu się wykąpać bo tyllko to przynosi mi ulgę
chciałabym urodzić najwcześniej jak się da tj z tego czasu gdzie ciąża jest donoszona bo już ledwo zipię
No patrzcie ja mam na odwrot- zwykle zrywalam sie rano jak najwczesniej, nawet jak mialam zarwana noc, a teraz czesto zdarza mi sie budzic dopiero o 12, 13 albo nawet o 14-tej! I wcale nie chce mi sie z lozka wychodzic. Jedyne czego mi brakuje to zakupow- mam ogromna ochote juz zaczac kompletowac wyprawke. Na razie kupilam sobie tylko torbe do szpitala w markecie- taka za 13 zl. Duza i na kolkach I to jedyna rzecz jaka mam. Dla dzidzi ciagle nic.
Po sklepach nie chodze z dwu powodow- po pierwsze mam sie oszczedzac z powodu mojej szyjki- wiec na zakupy moge sie wybrac tylko z mezem samochodem, a on ostatnio nie mial czasu. Teraz przez 3 dni bedzie mial nocne zmiamy, wiec to wykorzystam
Po drugie ciagle wydawalo mi sie, ze to jeszcze za wczesnie na zakupy Ale chyba nie ma co zwlekac Zeby potem nie zostawic wszystkiego na ostatnia chwile
co do samochodu - racja -* wystarczy że nastoisz sie i nachodzisz w sklepie, ale nie zwlekaj...
bo jeżeli (odpukać) szyjka sie zbuntuje - to w ogóle nie zrobisz zakupów...
ja poprzednio tak miałam, wylądowałm w 32 w szpitalu, wyszłąm po 1,5 mieisąca z maluchem do domu...