reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
dzisiejsza noc to był koszmar na plecach nie mam szans nawet gdybym chciała poprostu w 2 minuty brakuje mi do tego stopnia powietzra że nie mam jak oddychać
lewy bok odpada dusi mnie , serce mam zgniecione

prawy bok mnie tak boli ze nie mam siły na nim wogóle leżeć bo tylko prasktycznie zniego koryztsam

do tego kłucie w pęcherz i dłubanie pod pępkiem wystawianie stóp pod mostkiem :) młodzieńcowi najwyraźniej się w nocy bardzo nudził

do tego siusi u co godzinę i o dziwo za kazdym razem pełen po brzegi pęcherz

dla pocieszenia powiem ci agao że ja też notorycznie nie sypiam a dzisiaj w nocy miałam wrażenie że mi miednica pęknie a kręgosłup wbije się w mózg ;D

no strasznie mi sympatię okazuje maleństwo torturuje mamusię - zjadłam budyń z malnowym soczkiem wieczorem i jak zwykle po czymś słodkim z mlekiem bobo się rozkręcił

idę znowu się wykąpać bo tyllko to przynosi mi ulgę

chciałabym urodzić najwcześniej jak się da tj z tego czasu gdzie ciąża jest donoszona bo już ledwo zipię

No patrzcie ja mam na odwrot- zwykle zrywalam sie rano jak najwczesniej, nawet jak mialam zarwana noc, a teraz czesto zdarza mi sie budzic dopiero o 12, 13 albo nawet o 14-tej! I wcale nie chce mi sie z lozka wychodzic. Jedyne czego mi brakuje to zakupow- mam ogromna ochote juz zaczac kompletowac wyprawke. Na razie kupilam sobie tylko torbe do szpitala w markecie- taka za 13 zl. Duza i na kolkach :) I to jedyna rzecz jaka mam. Dla dzidzi ciagle nic.

ja chodze spać o 12- 1 , budzi mnie ostatnio jakiś mały rozbójnik koło 3, zasypiam koło 4 budze sie koło 7 zasypiam koło 8 i wstaję koło 12...

ludzie pomerdał mi sie dzień z nocą...

Ania, a czemu nie chodzisz po sklepach?

ja tez do szpitala zawsze mam torbę na kółkach - nie trezeba dźwigać i duuuużo się zmieści :)

Po sklepach nie chodze z dwu powodow- po pierwsze mam sie oszczedzac z powodu mojej szyjki- wiec na zakupy moge sie wybrac tylko z mezem samochodem, a on ostatnio nie mial czasu. Teraz przez 3 dni bedzie mial nocne zmiamy, wiec to wykorzystam:)
Po drugie ciagle wydawalo mi sie, ze to jeszcze za wczesnie na zakupy :) Ale chyba nie ma co zwlekac:) Zeby potem nie zostawic wszystkiego na ostatnia chwile :)

reklama
co do samochodu - racja -* wystarczy że nastoisz sie i nachodzisz w sklepie, ale nie zwlekaj...
bo jeżeli (odpukać) szyjka sie zbuntuje - to w ogóle nie zrobisz zakupów...

ja poprzednio tak miałam, wylądowałm w 32 w szpitalu, wyszłąm po 1,5 mieisąca z maluchem do domu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry