Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja sie musze nieskromnie pochwalic: od tzrech dni nie mam mdlosci rano ani nie wymiotuje!! upi! to jest dla mnie taka radosc ze szok, teraz jesli to juz jest na stale to na bank ptzytyje bo strasznie glodna jestem co chwile
ale bardzo sie denerwuje bo o 14-nastej mam poprawkowy egzamin b. wazny dla mnie i zaraz jajko zniose....
dziekuje serdecznie na pewno sie przyda!
mam wrazenie ze nic nie umiem i ze za krotko nad tym wszystkim siedziala bleee, zawsze tak mam. kurcze tak bym chciala zdac... dla mojej fasolki malutkiej
Coś po tym weekendzie nazbierało mi się pytań
Czy Wy też tak łatwo się wzruszacie? Rany, jakiś film, program o dzieciach i już łzy mi lecą jak groch. Jacek mnie mocniej uściska, popatrze jak śpi w nocy i już bucze. Wczoraj wieczorem czytałam artukuł w "Dziecku", wspomnienia ojca i przez jakieś 10 minut nie mogłam się uspokoić tak płakałam. Nawet sie ostatnio rozczuliłam jak mojego Tomka mama (zresztą robi to co tydzień), przesłała mi ciasto, zupę i inne jedzonko. Poprostu rozklejam się na zawołanie. Głupio mi ale to jest silniejsze.