reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

agao, też lubię takich szczerych, co na piwko albo na bilet na wakacje zbierają i nie udają niczego. Co do żebraków to nie wrzucam im raczej kasy, bo nie dowierzam, że faktycznie kupią sobie za nią żarcie. A alkoholizmu i narkomanii to ja wspierać nie będę. Wolę wpłacić na jakąś fundację albo WOŚP, itp.

reklama
Cosik katarek mnie lapie,mam nadzieje ze jutro nie obudze sie chora.........to ta zdradziecka pogoda-rano zimno-po poludniu goraco.

Rany, a mnie rozlozylo zupelnie- gardlo boli, kaszelek lapie- co prawda wczoraj pol dnia i cala noc przelezalam w lozku i dzis troche lepiej, ale mam problem, bo nie mam jak z psami isc- za zimno.
Dobrze, ze tu wczesniej pisalyscie o tych przeziebieniach, to sie tak nie denerwuje, tylko wygrzewam i czekam az przejdzie.

a ja byłam wczoraj u lekarza i w wszystko jest ok :) słyszałam jak bije serduszko a bierzecie jeszcze folik bo mnie lekarz powiedział że jak mi sie skonczy to opakowanie to że juz nie musze

ja witaminy biore przez caly czas - po porodzie jako matka karmiaca tez zamierzam (jak w 1 ciazy :))
anik - jak boli ucho to do laryngologa !!!

No własnie jak to jest z tymi witaminami. W poprzedniej ciąży brałam cały czas Materne. Teraz o tym, że jestem w ciązy dowiedziałam się dzień przed wylotem na wczasy. Oczywiście do lekarza nawet nie zdążyłam do walizek dołączyłam Materne i No-Spe. Jak wróciłam to lekarz mi powiedział, żeby odstawić witaminy, bo morfologia jest dobra i nie potrzeba nic łykać. Teraz to tylko końcówka folika mi została.
A Wy bierzecie jakieś zestawy witamin?

reklama
uf, cos tam sobie napisalam na tym egzaminie ale nie wiem jak to bedzie. wyniki w piatek a jutro czekam mnie kolejny :(
najgorzej jest sobie przetlumaczyc ze nie powinno sie stresowac bo dzidzi sie szkodzi. ja wczoraj wieczorem mialam bol brzuszka i musialam lezec. kurcze i po co te nerwy?? a bo czlowiek taki jest ze jak mu na czyms zalezy to to przezywa no nie?

Do góry