reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

agao, też lubię takich szczerych, co na piwko albo na bilet na wakacje zbierają i nie udają niczego. Co do żebraków to nie wrzucam im raczej kasy, bo nie dowierzam, że faktycznie kupią sobie za nią żarcie. A alkoholizmu i narkomanii to ja wspierać nie będę. Wolę wpłacić na jakąś fundację albo WOŚP, itp.

reklama
Rany, a mnie rozlozylo zupelnie- gardlo boli, kaszelek lapie- co prawda wczoraj pol dnia i cala noc przelezalam w lozku i dzis troche lepiej, ale mam problem, bo nie mam jak z psami isc- za zimno.
Dobrze, ze tu wczesniej pisalyscie o tych przeziebieniach, to sie tak nie denerwuje, tylko wygrzewam i czekam az przejdzie.

a ja byłam wczoraj u lekarza i w wszystko jest ok :) słyszałam jak bije serduszko a bierzecie jeszcze folik bo mnie lekarz powiedział że jak mi sie skonczy to opakowanie to że juz nie musze

No własnie jak to jest z tymi witaminami. W poprzedniej ciąży brałam cały czas Materne. Teraz o tym, że jestem w ciązy dowiedziałam się dzień przed wylotem na wczasy. Oczywiście do lekarza nawet nie zdążyłam do walizek dołączyłam Materne i No-Spe. Jak wróciłam to lekarz mi powiedział, żeby odstawić witaminy, bo morfologia jest dobra i nie potrzeba nic łykać. Teraz to tylko końcówka folika mi została.
A Wy bierzecie jakieś zestawy witamin?

reklama
uf, cos tam sobie napisalam na tym egzaminie ale nie wiem jak to bedzie. wyniki w piatek a jutro czekam mnie kolejny :(
najgorzej jest sobie przetlumaczyc ze nie powinno sie stresowac bo dzidzi sie szkodzi. ja wczoraj wieczorem mialam bol brzuszka i musialam lezec. kurcze i po co te nerwy?? a bo czlowiek taki jest ze jak mu na czyms zalezy to to przezywa no nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry