reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

jak byłam z Piotrkiem w ciązy, myslałam że niewiele sie zmieni w moim życiu, i to była prawda...

robię to co robiłam, wyjezdzam na wakacje - nawet w góry (czynnie), kończę kolejne studia, pracuję, i jeszcze mam dużo, dużo czasu dla małego
jedyny problem to wyjścia we dwoje bez smyka, bo moja mama nie lubi zostawać z Piotrkiem na noc, ale że nigdy rozrywkowa nie byłam i wcześnie szłam spać, to i to się nie zmieniło - raz na miesiąc gdzieś wybywamy ;)

drastyczna zmiana jedynie w bydżecie domowym, niestety ;(
i w radości jaka jest w domu- teraz znacznie więcej...

głowa do góry, dziecko nie zawala swiata - wbrew pozorom,
przy dobrej organizacji dnia, można zyć jak przed tem ;)

za to dwójka dzieci tak zbliżona wiekiem, już mnie trochę przeraża - głównie ze względu na ich transport (nie posiadam samochodu)

reklama
a z moim Igorem od piatku sie non stop kłócę - wredna taka jestem...

Sylwia: czytałam to kiedyś o migdałkach, próbowałaś, na doła nie pomoga lae może na nudnosci...

Sylwia wiem co czujesz bo moj maz jak zwykle w weekend na dyzurze a ja sama samiutenka :-[ Nic mi sie nie chce przelezalam caly dzien przed TV a samotny spacer chyba pogorszylby tylko moj podly nastroj.
Na mdlosci pomagala mi herbatka rumiankowa z cytrynka i miodem-nie pij gorzkiej bo po niej mdlosci mialam 2x wieksze. Migdaly tez troche pomagaly.

ja to jestem twardziel probowalam herbatki z imbiru,jedzenia malymi porcjami i nic,migdalkow nie lubie................ale te moje nudnosci nie sa juz tak uporczywe jak na poczatku........i zauwazylam ze po kwasnym np.ogorkowa,pomidorowa,kefir.........a do tych kwasidelek to mnie ciagnie jak cholirka.no to mam problem :laugh:

Ha juz wczoraj mi bole przeszly, wiec moze to rzeczywiscie dlatego, ze przez kilka dni nie chodzilam na spacery?

a ja dzisiaj idę do mojego gina na 18 ciekawego jak tam dzidziuś żeby ten dzień jak najszybciej minął

Dziewczyny, czy Was też tak kuje brzuszek? Szczególnie w lewym boku to odczuwam. Z piątku na sobotę jak sie przekręcałam w nocy to tak mnie zabolało, że zupełnie się rozbudziłam. Pozytywne jest to, że szybko przechodzi. Czy to dzidzia rożsnie i mnie rozciąga? Jak byłam z Jackiem w ciązy nie pamiętam, żebym tak odczuwała, On najwyżej przywalił w żebra :laugh:

reklama
Do góry