reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kinga- grunt, że to nie jedynka  ;D

mam doła - ogromnego doła - czuję się bezradna, uwięziona i zależna okrutnie od innych.... wydarłam się na Piotrka, porzucałam plecakiem, pokopałam drzwi i poryczałam (dobrze, że nie miałam nic szklanego pod ręką - a tak fajnie by  brzmiał dźwięk tłuczonego szkła).... a teraz boli mnie głowa i mam moralnego kaca.... ::)- eh... ten mój Piotrek to ma do mnie cierpliwość....

reklama
A my wlasnie wrocilismy z tygodniowego pobytu nad jeziorkiem w lasku...oj milo bylo...az zal serce sciska :( a Agatce zabek wychodzi, dolna praewa jedynka :) ::) bywa troche marudna ale generalnie jest ok. pozzdrawiam wszystkie mamusie w ten upalny dzien

KingaP dla pocieszenia powiem że ja mam ten sam problem moje zęby są takie słabe (w myśl zasady że szewc chodzi bez butów - moja babcia była stomatologiem) ja uzywam takiego specjalnego żelu elmexu przeciw próchnicy , jest nawet poprawa- zdziwiłam się że podczas ciązy nic mi się nie przytrafiło. i straciłam jakiś czas temu "6" ;D

iwosz jutro będzie lepiej, a własciwie to juz dzisiaj ;) szukaj pozytywów!

ja też próbuje..
czuję się dzisiaj strasznie samotna :(

i dobija mnie fakt że po kolejnym upalnym i męczącym dniu, kiedy mam męża w domu i jest okazja żeby pobyć RAZEM
on woli piwo i mecz :mad:

wiem że nieładnie jest marudzić ale w takie dnijak dzis kiedy maz ciagnie mnie nad wode łapie mnie potworny ogromny dół :(
(cale cialo a przynajmniej wieksza jego czesc w rozstepach) + (dodatkowy tłuszcz i obwisła skora)

wyje do ksiezyca i strasznie mi smutno bo uwielbiam wode i plywanie i wiem ze to by dobrze zrobilo na moja sylwetke ale za zdne skarby sie nie rozbiore wstydze sie i koniec nie chce nikomu słonca przyslaniac :(

Kasiula, na pewno nie jest aż tak źle! A pływanie rzeczywiście cudownie działa nie tylko na figurę, ale też na samopoczucie. Może jednak dasz się namówić?

U nas też dziś gorąc niemiłosierny. Wczoraj pierwszy raz od narodzin Jasia byliśmy razem na imprezie, bez Jasieńka. Synuś został z babcią i grzecznie sobie spał, a my świetnie się bawiliśmy :)

Kasiula,wskakuj po uszy w wode. Nikt cie nie zobaczy. A jak sie krepujesz to na plazy mozesz zawinac sie recznik albo jakas sukienke narzucic. Ja tak wlasnie zrobilam.

Kasiula- wskakuj do wody w t-shirt'cie

Pytia- no to super,że się trochę pobawiliście

Mamooli- dzięki! Szukam, ale są dni kiedy już nie mogę; nie macie możliwości "sprzedać" komuś maluchów ? Może powiedz mężowi co cię gryzie- sama wiem jak szkodzi milczenie..

reklama
A ja jestem wściekła i mam ochotę komuś przywalić. W piątek byłam w pracy, w kadrach dowiedziałam się że urlopu mi wystarczy do końca września. Moja radość była ogromna i ...szybko się skończyła. Mój szef stweirdził, że nie podpisze mi urlopu, bo kupił nową aparaturę i chce żebym była przy montażu a później przy remoncie laboratorium. Dosłownie mnie zatkało..nie wiem co teraz zrobię.. do października miałabym szansę wprowadzić małej jakieś jedzonko, no i byłaby większa...najchętniej powiedziałabym szefowi co o nim myślę i zrezygnowała z tej pracy..ale nie mogę sobie na to pozwolić i to pogłebia moją wściekłość!!!!!

Do góry