reklama
K
KingaP
Gość
jest to tak, że jeśli urlop macierzyński przypada w czasie urlopu wypoczynkowego, to masz prawo odebrac go sobie później. Chyba tak jest. Może ivon nam tu coś podpowie 
K
KingaP
Gość
buu, to mi zostaną tylko ferie 
Aniu, a kiedy Ty wracasz do ukochanej szkółki??
Aniu, a kiedy Ty wracasz do ukochanej szkółki??
Dziewczyny generalnie jest tak, że jeżeli w trakcie urlopu wypoczynkowego nastąpi niezdolność do pracy ( choroboa, macierzyński), to urlop należy się w terminie późniejszym. Tyle, że nie jestem pewna jak to jest u nauczycielek, bo nie znam KArty Nauczyciela, ale przypuszczam, że powinno być podobnieKingaP pisze:jest to tak, że jeśli urlop macierzyński przypada w czasie urlopu wypoczynkowego, to masz prawo odebrac go sobie później. Chyba tak jest. Może ivon nam tu coś podpowie![]()
A tak a pro po pracy, to ja za tydzień o tej porze będę pierwszy dzień w pracy
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon pisze:Dziewczyny generalnie jest tak, że jeżeli w trakcie urlopu wypoczynkowego nastąpi niezdolność do pracy ( choroboa, macierzyński), to urlop należy się w terminie późniejszym. Tyle, że nie jestem pewna jak to jest u nauczycielek, bo nie znam KArty Nauczyciela, ale przypuszczam, że powinno być podobnieKingaP pisze:jest to tak, że jeśli urlop macierzyński przypada w czasie urlopu wypoczynkowego, to masz prawo odebrac go sobie później. Chyba tak jest. Może ivon nam tu coś podpowie![]()
A tak a pro po pracy, to ja za tydzień o tej porze będę pierwszy dzień w pracyi będę siedziała przed komputerem i ryczała z tęsknoty z Kingą buuuuuu. Już mi się słabo robi, jak sobie o tym pomyślę.
Iwon, współczuję Ci!!!! ja dzisiaj rano bawiłam się z Agatą, jak mi Krzysiek przypomniał, że pod koniec sierpia do pracy idę, to uryczałam się jak bóbr, nie mogę nawet o tym myśleć bo od razu płaczę
A my dziś rano do 9.00 wylegiwałyśmy się w łózku i bawiłyśmy się. a za tydzień od 8.00 już niestety będę się "bawiła", ale nie w domu z Kingą. Przypuszczam, że może na szczęście nie będę miała czasu ryczeć w pracy, bo prezes mi na to nie pozwoli ilością pracy jaką mnie zarzuci i spraw do załatwienia, bo ostatnio dzwonił i mówił, że nie może się doczekać, aż wrócę do pracy. I ma tyle spraw do omówienia ze mną :
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivon, a nie pogłaś wyprosić jeszcze troszkę urlopu?? jak karmisz Kingusie??
ja się strasznie martwię, zacznę powoli robić zapasy mojego pokarmu, muszę nauczyć Agatkę jeść z butelki... nie wiem, może od skończenia pprzez nią 4 miesiąca zacznę wprowadzać nowe jedzonko... mam mętlik w głowie i matrwię się jak ona zniesie rozłąkę ze mną, jak opiekunka będzie się zachowywać itp. itp. itp.
ja się strasznie martwię, zacznę powoli robić zapasy mojego pokarmu, muszę nauczyć Agatkę jeść z butelki... nie wiem, może od skończenia pprzez nią 4 miesiąca zacznę wprowadzać nowe jedzonko... mam mętlik w głowie i matrwię się jak ona zniesie rozłąkę ze mną, jak opiekunka będzie się zachowywać itp. itp. itp.
reklama