Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny generalnie jest tak, że jeżeli w trakcie urlopu wypoczynkowego nastąpi niezdolność do pracy ( choroboa, macierzyński), to urlop należy się w terminie późniejszym. Tyle, że nie jestem pewna jak to jest u nauczycielek, bo nie znam KArty Nauczyciela, ale przypuszczam, że powinno być podobnieKingaP pisze:jest to tak, że jeśli urlop macierzyński przypada w czasie urlopu wypoczynkowego, to masz prawo odebrac go sobie później. Chyba tak jest. Może ivon nam tu coś podpowie![]()
ivon pisze:Dziewczyny generalnie jest tak, że jeżeli w trakcie urlopu wypoczynkowego nastąpi niezdolność do pracy ( choroboa, macierzyński), to urlop należy się w terminie późniejszym. Tyle, że nie jestem pewna jak to jest u nauczycielek, bo nie znam KArty Nauczyciela, ale przypuszczam, że powinno być podobnieKingaP pisze:jest to tak, że jeśli urlop macierzyński przypada w czasie urlopu wypoczynkowego, to masz prawo odebrac go sobie później. Chyba tak jest. Może ivon nam tu coś podpowie![]()
A tak a pro po pracy, to ja za tydzień o tej porze będę pierwszy dzień w pracyi będę siedziała przed komputerem i ryczała z tęsknoty z Kingą buuuuuu. Już mi się słabo robi, jak sobie o tym pomyślę.