reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Ja też chcę pospać do 11!!!! Ale moje dziecię nie bierze tego pod uwagę ;)
Ale nie narzekam, dzisiaj zrobił mi niespodziankę i spał od 20.00 do 5.00. Dawno mu się już to nie zdarzyło.

Osinko, moj malec zasnal wczoraj o 20tej i spal do 6 rano. Przewinelam go, nakarmilam i wzielam jak zwykle do siebie do lozka.Spalismy razem do 10 rano ;D Zwykle udawalo mi sie przetrzymac go z godzinke a tu taka niespodzianka. Jestem mega wyspana :laugh:

Dziewczyny, jutro przylatuje moja tesciowa :p Zaczynam sie troche denerwowac. Musze zaraz zabrac sie za jakies porzadki, takie z grubsza bo za tydzien sie wyprowadzamy wiec nie bede pucowac wszytskiego na blysk ;D Na poczatku pewnie bedzie troche nieswojo, zanim sie prztyzwyczaimy do nowej sytuacji, zanim jakos rytm dnia sie ustali... Oby do przeprowadzki bo na razie mamy bardzo male mieszkanie i jest troche ciasno. W nowym mieszkanku beda 3 pokoje, tesciowej damy jeden i bedzie mniej krepujaco i dal niej i dla nas.

Kupie chyba jakies malenkie kwiatki i wetkne Patrysiowi w lapke zeby babci bylo milo :laugh: Tylko zeby ich nie zjadl ;D

Kati no to życzę żebyscie się szybciutko "dogadały" i żeby nie było zgrzytów ;D
a babci napewno będzie milutko jak kwiatuszki dostanie :)

Azik za ok 2 tyg zaczne. Na razie sluchamy sie naszego pana doktora i karmimy sama mieszanka.
Ale nie moge sie odczekac kiedy w koncu rozlozymy krzeselko do karmienia (dostalismy takie fajne od mojej cioci) i zaczne go karmic :laugh:

jade na paracetamolu. Jak gorączka przechodzi, to jest super!!!

wiecie co? jestem na siebie wściekła. Właśnie trace zęba, przez swoją głupotę. Kilka lat temu miałam go leczonego kanalowo, potem dentysta powiedział mi, że on jest już obumarły.
W czasie ciąży trochę mnie pobolewał, ale zbagatelizowałam!!! Kilka dni temu zaczął mi się ruszać, ale nie miałam jak zostawic Karoli, żeby pójść do dentysty. Dziś jest masakra.

robię się szczerbata w wieku 28 lat!!! rety!!!

reklama
Do góry