reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

MOja niania tez mowila ze nie pali a rano jak przyjezdza to od niej smierdzi papierochami. W domu nie pali bo bym wyczula, podejzewam ze wychodzi na balkon jak Patryk spi, a jak ladna pogoda to pewnie na spacerze. Machnelam juz na to reka bo najwazniejsze ze nie pali przy dziecku. Nie pali tez chyba duzo bo byloby mopcno czuc, a od niej najbardziej czuc rano.

Gorzej bedzie jak pojedziemy do PL. Tesc kopci jak lokomotywa, moja mama tez pali. Pewnie beda wychodzic ale i tak oba mieszkania przesiakniete papierochami. FUUUUJ

Z niania jakos mi sie w koncu ulozylo. Nawet jestem zadowolona chociaz troche nerwow bylo na poczatku. Najwazniejsze ze Patryk ja lubi.

A moje samopoczucie kiepskie. Malzonek juz drugi weekend pod rzad na dyzurze. Wroci jutro i bedzie odsypial. Kolejny samotny weekend:no:

reklama
Kasiu- Jasko ma wszytskie czapeczki ktore mialyby byc odpowiednie do jego wieku za male!!!!Obwod glowy ponad 50cm, wzrost 81cm!
Kochana nie zamartwiaj sie tak wszystkim- masz takiego pieknego synka! Ja jestem w nim zakochana- ahhh ten blysk w oku! Zabojczy!
U nas tyle - ze Jas ma dalej zapalenie pluc- juz ponad 2 tygodnie- mamy juz drugi antybiotyk, do lekarza chodzimy co 3 dni, jak sie nie polepszy to zostaja zastrzyki. Maly jest strasznie zmeczony ta choroba, nic nie je, ma caly czas goraczke-strasznie mi go zal!

Felqua: ja nie rozumiem - to czemu od razu mu nie dali zastrzyków????? niepotrzebnie męczągo antybiotykiem w zawiesinie

Felqua Uściski dla Jasieńka. Biedactwo.

Kaśka Naprawdę masz kochanego synka - widać to na wszystkich zdjęciach.

Ja też mam nadzieję, że obejdzie się bez opiekunki. Jak słyszy się o wymaganiach i kłamstwach, to się słabo robi.

Ja ogólnie czuję się osłabiona. Zwykle wiosenna pogoda "ujawnia" moje słabości, o którym mogę zapomnieć w zimie czy lecie. Cóż musze swoje odchorować, przypomnieć sobie o diecie...

mnie dopała angina ropna nic przelkac nic sie napic i goraczka mam tylko mam nadzieje ze dziecaki nie beda chore kurede to wina chyba pogody raz zimno jak cieplo nie wiadomo jak sie ubrac

Violciu- to zdrowiej nam kochana...bidulka !!!!!

A co do pogody ...masakra..w zeszłym roku o tej porze to śnieg po kolana leżał ...jak wychodzilismy z Antosiem ze szpitala....było piekne słonko ale zimno było i śnieg pod nogami...a kiedyś czytałam jakąs prace naukowa w której było informacje iż w naszej szerokości geograficznej ma się diametralnie klimat zmienic...:-D :-D :-D

felqua strasznie ci współczuję, biedny Jasiu... to straszne że to tak długo trwa :szok: trzymam kciuki by szybko teraz minęło !!!!! najważniejsze by dużo pił.

violu tobie też duuużo zdrówka!!!!!
Kaśka natychmiast przestań się zamartwiać!!!! co ty!!!! masz takiego ślicznego syneczka, jest taki wspaniały!!!!!

a ja złożyłam Miłkowi papiery o przyjęcie do żłobka od września :( oj już się boję. Idziemy na dzień otwrty w maju a pod koniec maja mają być listy. Jak na razie żłobek bardzo fajny 4 opiekunki na grupę.... ochh na razie o tym nie myślę. Nie stać nas na opiekunkę a takiej co to cały dzień dziecko przed tv trzyma też bym nie chciała a te z polecenia hmmm mocno się cenią od 1300 w górę za miesiąc :szok::szok::szok: szok. Na szczęście Milutek jest bardzo otwarty i ciekawski, leci do wszystkich. Ostatnio gdy pojechał do siostry D. ( a nie widział jej ok. 1 mies) nawet za nami sie nie obrócił tylko od razu ruszył po mieszkaniu.... byliśmy w szoku... nawet podobno nie płakał .. tylko my na zmianę z D dzoniliśmy co godz. i już usłyszeliśmy że nic robić nie mogą bo ciągle na zmianę dzwonimy ;-):tak::tak::tak:

u nas brak kasy...... oj dobija mnie to!!!!!!

reklama
felqua trzymamy kciuki zeby jasiu szybciutko zdrowial , mi sie tez wydaje ze zastrzyki szybciej by bomogly, moze porozmawiaj z lekarzem :confused:

viola kuruj sie bo robi sie coraz ladniejsza pogoda az zal w domku siedziec :happy:

inkaa oj niestety tak to juz jest z opiekunkami jak jest dobra to sie ceni , ale mysle ze jak Milek pojdzie do zlobka we wrzesmiu to bedzie mial juz 1,5 roku wiec nie bedzie juz takim malym chlopcem i z pewnoscia szybko sie rozkreci ;-)

a ja mialam koszmarny weekend :-( Selinka przez trzy dni wyla i nic nie pomagalo, oj bylo ciezko :sick:
na szczescie dzisiejsza noc juz byla ok i dzisiejszy dzien jak bym nie miala dzieckja taka grzeczniutka :-)

Do góry