reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

dziewczynki wiecej pogody ducha! ja wiem ze czasem to wszystko ogromnie przytlacza i wokolo zero zrozumienia :tak: ale i tak jestesmy najfajniejszymi babeczkami pod sloncem!!! :-) :-)

mamooli:
nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko, bo zawsze ma sie wrazenia ze jeszcze czegos brakuje, ze jestesmy za mlode, niedojzale itp. wiec nic sie nie martw!! czasem taki surprise od zycia obraca sie na lepsze!!

ivka: po to tu jestesmy zeby sobie czasem posmecic!! :tak: wiec jak jest ci zle to wal do nas jak w dym :tak:

co do roznego rodzaju wyskokow naszych dzieci, to ja powiem tyle "niezbadane sa wyroki boskie..." oraz "sa rzeczy na niebie i ziemi, o ktorych nie snilo sie waszym filozofom" :-D wiec ja szykuje sie zawsze na najgorsze i ja bartek jest na podlodze to oka z niego nie spuszczam ;-)
wczoraj np. musialam sznurkiem przywiazac lampe stojaca do lozka (potem zrobie fotke, to sie posmiejecie) bo o maly wlos by bartek jej na siebie nie zrzucil :tak: :baffled:

reklama
sluchajcie u nas wczoraj bylo +30 stopni a jutro ma padac snieg , to dopiero sie nazywa karuzela ,
papa
dziewczyny głowa do góry .....bedzie dobrze :-)

zgadza sie iwka .....wczoraj chodziłam w krótkim rekawku a dzis rano snieg na ulicach ........hehehe :-D :-D :-D ......super mamy pogode ...POPROSTU HAMERYKA:-D :-) :-) ;-) :-D :-D :-D ....tylko jak tu dzieci ubierac .....zeby sie nie pochorowały od tej pogody:confused: :confused:

a my wczoraj bylismy na wizycie pierwszoroczkowej u lekarza ......Patrynio dostał 3 szczepionki ...no i pobrali mu krew do badania ........pani doktor strasznie dokładnie go badała i robiła wywiad az sie zdziwiłam(pozytywnie):tak: ....bo poprzednia to było "rach ciach":no: ....najwazniejsze ze wszystko jest oki i Patryk sie dobrze rozwija:-)

Wlasnie mnie tez boli kregoslup w sumie przed porodem zaczal tak mnie bolec a teraz to juz naprawde czasami na bok nie moge sie przekrecic chyba musze isc do lekarza:confused:

Tereska to swietnie naprawde bo za granica trudno o dobrego lekarza:-)
Mama Oli trzymaj sie glowka do gory poradzisz sobie napewno:tak:

zycze wszytskim zdroweczka!;-)

A my otrzymaliśmy przemiłą niespodziankę od KatiNJ................w postaci karteczki imieninowej dla Patrynia .........zaskoczenie ogromne ....a zarazem bardzo miłe.....jeszcze raz dziękujemy .

Tereska, nie ma za co. Ciesze sie ze imieninki naszych Patrykow w USA sa tak hucznie obchodzone. Chcielismy jechac w sobote do NYC na parade ale przez ta pogode nie pojedziemy. Dzis jestem w domu bo sniezyca idzie, pozamykali juz szkoly, na razie marznacy deszcz a popoludniu zapowiadaja nie da sie jechac samochodem, nie mialabym jak wrocic z pracy. Padac ma az do soboty rana wiec chyba musialabym nocowac w biurze.
Wciaz sie martwie ta "redukcja etatow "i wywaleniem mnie z pracy. Wszytsko byloby ok tylko sie boje ze jak teraz pojde na zasilek dla bezrobotnych to mi moga niechcacy znalesc jakas prace;-) albo wyslac na jakies szkolenie.Maz mnie pociesza ze mam tak waska specjalizacje ze raczej szybko nic nie znajda, pozatym racze nikt nie zatrudni kobiety w ciazy. No zobaczymy. Teraz bedzie tylko kupa zalatwiania, formalnosci i cholera tuz przed samym wyjazdem do PL.

Tereska, nie ma za co. Ciesze sie ze imieninki naszych Patrykow w USA sa tak hucznie obchodzone. Chcielismy jechac w sobote do NYC na parade ale przez ta pogode nie pojedziemy. Dzis jestem w domu bo sniezyca idzie, pozamykali juz szkoly, na razie marznacy deszcz a popoludniu zapowiadaja nie da sie jechac samochodem, nie mialabym jak wrocic z pracy. Padac ma az do soboty rana wiec chyba musialabym nocowac w biurze.
Wciaz sie martwie ta "redukcja etatow "i wywaleniem mnie z pracy. Wszytsko byloby ok tylko sie boje ze jak teraz pojde na zasilek dla bezrobotnych to mi moga niechcacy znalesc jakas prace;-) albo wyslac na jakies szkolenie.Maz mnie pociesza ze mam tak waska specjalizacje ze raczej szybko nic nie znajda, pozatym racze nikt nie zatrudni kobiety w ciazy. No zobaczymy. Teraz bedzie tylko kupa zalatwiania, formalnosci i cholera tuz przed samym wyjazdem do PL.

KASIU tez mi sie wydaje ze Cie tak predko nie wysla do innej pracy :tak: ......a wiesz juz na 100% ze zostaniesz zwolniona? ...moze to nie ty bedziesz zwolniona;-)
zreszta tak czy siak ...Ty zaradna babka jesteś:-) ;-) :tak: ....i jakoś z tego wybrniesz .......nie zamartwiaj się .....bedzie dobrze :tak:
ps. wkleiłam juz zdjęcia pokoiku....:)

a tak apropo samopoczucia .............to jestem bardzo ciekawa jaka będzie reakcja Patryka jak sie obudzi i zobaczy nową bramkę którą właśnie przyniósł kurier i zamontowałam w drzwiach jego pokoiku............coś czuje że nie za bardzo mu sie spodoba;-) ;-) .................bo mi jak na pierwszy rzut oka bardzo sie podoba i....mam nadzieje że sie sprawdzi:tak: ;-) :-)

A ja ostatnio bardzo monotematycznie- dzisiaj znowu bylismy u lekarza i Jas jest po inhalacjach i dostal wziewne silne sterydy- kurcze boje sie az tak silnych lekow, bo tylko bo antybiotyku maly czuje sie zle i w dodatku ma zupelnie czarny jezyk i boje sie o jego zabki!
Z calego serca dziekuje za wsparcie- wy jestescie lekiem na moje troski i smutki- bardzo sie ciesze ze was mam!

teresko jestem ciekawa tej bramki :-) , mnie tez czeka kupno co najmniej 3 sztuk na nowe mieszkanie i wiesz gdybys mogla kochana cos blizej podac (moze linka) i gdzie kupilas moze bym sie skusila , bo i tak musze jakies kupic .

reklama
O qurcze, Kati, mam nadzieję, że redukcja etatów nie dotknie Cię :-)

Ja ostatnio tez w nie najlepszym humorze - dostało się R. wylałam wszystkie smutki, więc wysłał mnie do fryzjera :-) Jestem blondyną :-)

Felqua, z Jasiem bedzie dobrze, nie martw się!!

Aniam, :confused: nie wiem co napisać...

Mamooli, nieraz tylko nam się wydaje, że jesteśmy "straszne', niecierpliwe i wogóle beee, a to tak nie jest!!! I JUŻ!!!

Do góry