Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teresko jestem ciekawa tej bramki :-) , mnie tez czeka kupno co najmniej 3 sztuk na nowe mieszkanie i wiesz gdybys mogla kochana cos blizej podac (moze linka) i gdzie kupilas moze bym sie skusila , bo i tak musze jakies kupic .
....a kupiłam taką
jestem wsciekla-zamowilam tort i PORAZKA!!!![]()
teresko dzieki , bramka swietna, pewnie podjedziemy z mezem bo w sumie Target mamy bardzo blisko . :-)
) bylismy dzisiaj z Antosiem u tesciów na imieninach było dużo gości...była między innymi Męza siostra ze swoimi dziećmi i męzem...Mają chłopca w wieku ok 2,5 roku... i na urodzinach Antka bawił się z nim grzecznie i wszystko było ok ...a dzisiaj jaby jakis diabeł w niego wstapił...jak Antoś był na czworakach i próbował raczkowac ten ten Maciek wziął go z całej siły (specjalnie było widać po wyrazie twarzy ) popchnął i Antek upadł i uderzył się w głowę...i aż ma ryskę na czole...) ja stałam obok ale to były ułamki sekund podleciałam ...chwyciłam Antka który tak głosno płakał że mnie mało serce nie pękło.....boze cały świat mi przed oczami przeleciał....Dodam że obok stała matka Maćka i zaczęła mu uwagę zwracac że tak nie wolno...a ja spytałam czemu tak zrobił (spytałam !!!!!!) a ona na mnie że co ja sobie wyobrażam że mu zwracam uwagę to ona jest jego matką....wiecie co głupio mi sie zrobiło ...potem sobie pomyśłałam że w nerwach ...może byłam nie miła czy co ale nie jest to prawdą..przecież nie nakrzyczałabym na cudze dziecko...wiecie co czuje się okropnie conajmniej jabky to moja wina była......moje dziecko cierpiało a jq się czuje jakbym to ja mu krzywde zrobiła

i usamodzielnił się (pięknie sam się bawi
) bezproblemowo pożegnał się z piersią ... i chyba powoli żegna się ze smokiem
- poszedł spać bez niego
a za dnia to w ogóle go nie używamy