reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a no tak
ja zmienie troche temat.
wczoraj mielismy okropny wieczorbartek od popoludnia w srode mial goraczke 39,5. niewiadomo skad, bo wszystko bylo oki(podejrzewam przegrzanie-znowu :-( ) i tak sroda do d.., cala noc tez- bo na czopkach. w czwartek poszlam nim do lekarza. tam ryk okropny- bo sie lekarzy panicznie boi. wiec zbadac go dokladnie nie mogla. stwierdzila ze ma czerwone gardlo (moze angina) tyle ze jak on przez 5 min. non stop sie wydziralal, to pewnie ze mial czerwone gardlo
wieczorem wszytko niby do normy wrocilo, jadl normalnie, bawil sie, nie goraczkowal. zrobilismy kapiel, kolacyjka i... nie bartek powiedzial sobie ze nei bedzie spal
walczylam z nim godzine, w koncu sie poddalam. posadzilismy go na naszym lozku, jadl z nami chleb z wedlinka i ogladal mecz w tv
potem zaczal biegac po pokoju i z tych szalenstw upadl i rozwalil sobie cos w buzi. krew mu leciala a ja myslalam ze padne...
w koncu po kilku kolejnych probach dziecko zasnelo o 0:20
:-(
magda u nas atak goraczki był w ubiegła sobote ...tez niewiadomo skad .......a ze temperatura w zawrotnym tempie rosła i patryk zaczał tracic przytomnosc to wyladowalismy w szpitalu :-(....tam jednak badania wszystkie oki.........i po nocce spedzonej w szpitalu wrocilismy bez zadnej diagnozy(niby jakkis wirus) ....jedynie mielismy cały czas podawac cos na goraczke .....i tak było przez 4 dni .....nawet myslałam ze to trzydniówka...ale wysypki brak

co do rozbitej buzi to u nas przedwczoraj patryk probował wejsc sam do krzesełka do karmienia i tak sie to skonczyło ze wyladował na podłodze i rozbił cała warge ....tez buzia pełna krwi i płacz ogromny ........dwa tygodnie temu byliśmy w ogrodzie botanicznym ...i chcielismy patrykowi fajne zdjecia porobic bo tam zielono ifajnie ..to na dzień dobry ..głowe porozbijał na chodniku - co było widac na ostatnich zdjeciach w watku zdjeciowym ...tak wiec madziu nie jestes sama u nas tez cały czas jakies przygody ;-);-)......jak nie guz to rozcieta warga ........uffff i tak w kółko .....a niby staram sie jak moge zeby temu zapobiec

tereskaa
Mamusie Marcowe '06
kingaP no to widze ze twoja Karola to przez wszystkich chłopaków bb adorowana:-)
....i wszyscy w konkury sie zjezdzają

.......tylko bądz "miłą przyszłą teściową " bo sie chłopaki zniechęcą ;-)

a tak naprawde to suuuuper macie z tymi odwiedzinami ...........ja tez tak chce

a tak naprawde to suuuuper macie z tymi odwiedzinami ...........ja tez tak chce

tereskaa
Mamusie Marcowe '06
viola viola ja juz cie z tych skojarzen znam nie osadzaj dziewczyn hahahha![]()

tereskaa
Mamusie Marcowe '06
no wreszcie nadrobiłam z czytaniem
..........poszłam sie przespać kilka godzin a tu tyle naprodukowałyście:-);-)

magdalenaB
marcowa mama 06'
tereska: wyniaslas sie tyle km od nas i sie dziwisz ze nikt cie nie odwiedza
czekaj, czekaj uzbieramy na bilet i prezydent tylko wizy zniesie to zaraz ci sie tam zlecimy ;-) 

A
azik
Gość
Iwosz, Kinia - kurcze - nie zapomnijcie o mnie 

reklama
K
KingaP
Gość
Kinga - a Iwosz to dlaczego przyjeżdża do Ciebie, a nie np. do mnie ???????![]()
odpowiedx jest prosta:
PO PROSTU MNIE LUUUBI :-)

A tak na poważnie, to w Szczecinie na początku sierpnia odbywać się będzie zlot żaglowców.
koga, przyjeżdżasz też???