reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Marlenka- ja nie rozumiem tych sąsiadów..przeciez dziecko to nie lalka ...i czasami płacze..kurcze czemu ludzie nie reagują jak dzieciom naprawde dzieje się krzywda

Kaśka - fajnie że jedziesz

reklama
karolka:-(
co do palenia, mimo,że od czasu popalam(ostatnio żadko ,ale jednak) to nienawidzę palenia w domu, a przy dziecku to już wogóle bez komentarza:wściekła/y:

Karolka, bardzo mi przykro:-(

Marlenka, bądź dzielna i się nie daj:tak:

A u nas choróbsk ciąg dalszy niestety. Kazik dwa dni pochodził do przedszkola po ostatniej dwutygodniowej przerwie i znowu coś załapał. A dokładnie wirusowe zapalenie krtani. Kilka nocy miał takich, że myślałam ,że zaraz się udusi, wreszcie dostał encorton od lekarza. No i Zosi oczywiście też nie mogło ominąć. Tyle,że u niej zaczęło się od kilkudniowej gorączki, bez innych objawów, więc zaczęłam schizować( bo po tych przejściach z gorączkami u Zosi, najbardziej właśnie boję się takich gorączek). No ale wreszcie się rozwinęło, no i teraz kaszle jak nie wiem. I straszną wysypkę ma na pipeczce, nie odparzenie, tylko właśnie wysypka i nie mam pojęcia co to za syf:szok:.
Więc pewnie czeka nas jutro kolejna wizyta u lekarza( a dopiero co wczoraj byliśmy).

Karolka - buziaki

co do wyjazdu to urlopu nie mam jeszcze podpisanego, ale Piotrek częsciowo spakowany, Krzysiek też, a ja w ogóle.

pomóżcie ciężarnej :-D:-D:-D

tu poproszę, bo to wpływa na moje sampooczucie :baffled:

Chcę śledzia w occie! Już dawno, ale dziś z jeszcze większą intensywnością :-D

zjadłabym jakąś sałatkę, tylko nie mogę znaleźć odpowiedniego przepisu, bo im dłużej je czytam, tym bardziej mi ślina leci :happy2: Chyba zwariuję :-D

Może któraś z Was ma jakiś dobry przepis?

(nie lubię groszku konserwowego :baffled:)

Z góry ogromne dzięki... :cool:

reklama
to nie znam :baffled:

może zjedz ogórka konserwowanego tak na szybko a jutro pędź do sklepu po śledzie? chyba że ogórek tylko cię rozzłości i Rafał będzie gnał do nocnego...;-)

Do góry