reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kasiulla- oj bidulko współczuje .:-:)tak:.mój Kuba też musi iśc do lekarza na konsultacje z tym swoim kolanem..także jestem z kolanem na bieżąco.....

Kurcze ale jak piszesz o kosztach tych wizyt to juz się boje wręcz....

ja idę się wykąpciać i spać.
powiedzmy, że jestęsmy spakowani w 60-770%. jutro na dopakowanie mam max. 1,5h - pod warunkiem, że wyjdę na czas z pracy.

Ivka - Piotruś przy braku jakiś powikłań (tfu tfu) ma być w szpitalu kilka godzin, najpóźniej do ran następnego dnia - jakby coś z wybudzaniem było nie tak - narkozy to biję sie najbardziej :(

Ja wyłącznie w znieczuleniu ogólnym, nie dałabym sobie tego zrobić w miejscowym! Dlatego mam tam być 4-5 dni, a poza tym do domu mi nie spieszno, bo wiadomo, że przy małym nie odpocznę.

u mnie tez niefajnie z kolanami, a jeszcze w ciazy pies sasiada zerwal mi wiezadla w jednym i teraz sa tam paskudne zrosty. o pewnych figurach typu kucanie to juz dawno zapomnialam. Ale na szczescie na co dzien mnie nie bola, chociaz przy wchodzeniu po schodach chrupia ile wlezie :)

A , nie mam czasu szukac tego w innych watkach, wiec tu: probowalam tego Kermuren na piety- u mnie nie dziala:-( poszlam do dermatologa- polecila cos duzo silniejszego :cerkoderm (15 % mocznika z kwasem mlekowym), ale jak na razie efekty tez marniutkie. Co prawda nie widac az tak bardzo suchej oblazacej skory, ale piety jak byly twarde tak sa.:zawstydzona/y: No, nie wiem, moze po miesiacu albo dluzej to pomoze?:confused:

Aniu, staraj się codziennie ścierać pięty pumeksem albo tarką. Poszłam w ślady dziewczyn i moje pięty już nie sa takie szorstkie jak kiedyś. Smaruję je tez kremem.

Też słyszałam o tym kremie, ale cena mnie odstraszyła, zwłaszcza, że w mojej łazience 3 kremy do stóp stoją i chcę je wykorzystać.

I też codziennie(lub co drugi dzień) lecę tarka po pietach, codziennie smaruję je kremem i efekty są :tak:

reklama
co do pięt ja scieram piety tarką po kapieli i smaruje kremem schoola i spróbuje ten krem co Emcia poleciła ....

Mam doła ....Antos rano miał temp. 37,9 ...denerwuje sie czy to cos powaznego ....we wtorek był u tesciów i oni oboje chorzy ..a o ich chorobie dowiedziałam sie jak przywiozłam go do nich :angry::wściekła/y:....tesc ma zapalenie gardła a tesciowa cos z oskrzelami...boże jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym:angry::angry: ...jak sie wie ze jest sie chorym trzeba o tym powiedziec ...mam dosc w sumie miał z nimi siedziec po to aby do żlobka nie chodził ..a tym czasem serwują mu choroby wiec sensu to nie ma ...a dodam że bardzo żadko go przewijają i dostał wczoraj krostek na dupce i siusiaczku...szlag mnie trafia :angry::wściekła/y:a on nigdy nie miał proglemow z odparzeniami

Do góry