reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Kasiula - wyprowadzajcie się, zawsze co sami to sami...
Aqua - rozumiem cie - wczoraj weszłam do naszego mieszkania a tam nowe pęknięcia na suficie - mam wrażenie,że nigdy się nie przeprowadzimy... kasy na wynajęcie ekipy, która zrobi nam wykończenie w krótkim terminie, brak i wszystko się tak ślimaczy...nie mam cierpliwości już....

i jeszcze jakąś deprechę podłapałam....

reklama
Iwosz - nie łam się !!!!
przesyłam Ci garść moich pozytywnych fluidów budowlanych - ekipa dzisiaj przyjechała - to sukces
-naobiecywła mi znów - ja sobie porobiłam piękne wizje - które oczywiście są mało realne -

i troche jestem podładowała pozytywnie więc aktualnie mam się czym podzielić - więc dziele się z Tobą
- bo z pewnością fachowcy jutro coś wymodza i przestanie być tak kolorowo

- Wy naprawde jesteście dużo dalej od nas i naprawde podziwiam Twoją cierpliwość - macie bliżej niż dalej

Kasiula - wyprowadzajcie się, zawsze co sami to sami...
Aqua - rozumiem cie - wczoraj weszłam do naszego mieszkania a tam nowe pęknięcia na suficie - mam wrażenie,że nigdy się nie przeprowadzimy... kasy na wynajęcie ekipy, która zrobi nam wykończenie w krótkim terminie, brak i wszystko się tak ślimaczy...nie mam cierpliwości już....

i jeszcze jakąś deprechę podłapałam....

oczom nie wierzę!! Iwosz, co Ty tu wypisujesz? To kiedy my do Was przyjedziemy? Po chrzcinach Bąka? :confused:

Wybrałam się wczoraj na krótki spacerek z Łukaszkiem, pod koniec zaczęło wiać i wieczorem pojawił się katarek. :no: Mam nadzieję, że to przejściowe. Smaruję mu pod noskiem maścią majerankową, a na noc stópki olejkiem kamforowym.
Wolałabym, żeby był mróz, a nie taka niby jesień niby zima, bleee

Marlneka zgadzam sie albo zima albo jesien a u nas cala zima taka ni to mroz ni snieg jesienna zima :dry:
dzieki za rady dziewczynki jeszcze wchodzi jedna opcja w gre jak bedziemy teraz na urlopie w pl maz ma sie rozejrzec na rynku pracy i jesli uzna ze mozemy worcic nie bedziemy tutaj inwestowa w mieszkanie tylko jeszcze conajmniej rok sie przemeczymy i na maksiorka bedziemy odkladac na mieszkanie? dom? w pl
ciezka decyzja :confused::baffled:

Wlasnie wrocilismy od lekarza- Jas znowu chory- zreszta cala nasza trojka chora-Maly ma zapalenie gardla-kurcze czy to sie nigdy nie skonczy??? Chyba wrocimy szybciej do Polski bo tam przynajmniej chlodniej i wymraza te bakterie a tu non stop cos sie lapie.

reklama
Do góry