reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Dziewczyny udanych imprez życzę!
Ja zawsze mam wyrzuty sumienia jak zostawiam Mateusza, najbardziej jak wychodze do pracy:-(
Milla to z Kubusia śpioch prawdziwy:-DChociaż ja na mojego bąka nie mogę narzekać bo dziś i wczoraj spał w dzien po 3 godziny:rofl2:
Osinko oby choróbsko sie nie rozwinęło:no:
Felqua ja mam trzy pary ocieplanych spodni na dwór dla Matynia bo jak Jasio uwielbia wszelki kałuże:-D
tereska, kasiula, felqua jakbym była bliżej to zabrałabym wasze dzieciaczki na trochę, żebyście mogły gdzieś wyskoczyc i zabalować:rofl2:
izka teraz to już z górki - 11 dni to małe piwo w porównaniu do tego ile się juz nie widzieliście:tak:

reklama
Jej Osinko- faktycznie straszny pech z tym aparatem. Mnie tez to najbardziej sra jak mam przyjsc na okreslona godzine do lekarza a na miejscu okazuje sie ze mam czekac jeszcze kilka godzin bo maja poslizg...:wściekła/y:
Chyba dopadl Cie ten sam wirus ktory panuje tu na Wegrzech- mnie tez najpierw bolalo gardlo, potem zaczal sie potezny katar, a teraz wszystko przeszlo mi na oskrzela, przynajmniej Jas juz prawie odpukac zdrowy.
Zastanawiam sie co tam Kaska i Titek, jak dolecieli i jak sie maja. Nie macie zadnych info od nich?

I pusto w domu :-D Rafał chodzi jak struty, a ja nucę piosenki z ulubionych bajek Karoli, R. się wkurza na mnie :-D

Tatusina córeczka i tatuś córeczkowy :tak::tak::tak:

Mój brat ma opis na gg, że nikt nie mówił, że będzie łatwo... Ciekawe, czy chodzi o Lolkę??? :-D

Cześć dziewczyny, ja jestem w 7 m-cu i generalnie czuje się ok, tylko zastanawiam się czy mogę wybrać się w dłuższą podróż pociągiem ok 3,5 godz. Odkąd jestem w ciąży nie jeździłam pociągiem stąd te obawy. Co radzicie??

reklama
Do góry