reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

no nieźle,nieźle dziewczyny :-) mi się piwo skończyło, widzę że grześ nastawił żurawinówkę, ale pewnie mi nie pozwoli jej ruszyć:wściekła/y::wściekła/y: więc tylko gin mi został na pocieszenie..

reklama
Kasianka - ponieważ jestem mało alkoholowa to przez sekundę zastanawiałam się dlaczego tylko gin ( w sensie ginekolog) został ci na pocieszenie :-D - po chwili dopiero zajarzyłam,że chodzi ci o gin w sensie "dżin" :-);-)

Ohhh a ja mam smaka na porto mmmm....albo na martini dry...a tu w domu nic bo maz alkoholu nawet nie tyka...
Iwosz- ja tez odczytalam gin tak jak Ty....
eeej wlasnie przypomnialo mi sie ze maz dostal za naprawe kompa tokaja furminta...moze sobie tak cichcem otworze i spije...

no martini extra dry możet byt, no i bianco oczywiście

a z mieszanek to mi sięzachciało żubrówki z sokie mz białych winogron mniammmmmmmmmmm

reklama
Do góry