reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Mialam i plyte i zwykla kuchenke gazowa. Jak dla mnie to plyta wygodniejsza, trzeba sie tylko "nauczyc" na niej gotowac bo nie widac plomienia:-)

A co do garnkow z Ikea, nie kupujcie tych tanszych, ja sie skusilam na komplet garnuszkow w sam raz zeby cos Patrykowi ugotowac i kilka dni temu od garnka odpad uchwyt, pozatym smierdza jak sie gotuje. IKEA | Gotowanie | Garnki | ANNONS | Komplet garnków, 3 szt.Cale szczescie ze sie nie oparzylam. Ogolnie Ikea robi coraz wieksze badziewie.

reklama
Jesli mam pisac o samopoczuciu w tym mom,encie to jestem wkurzona na maxa!
Moja sasiadka poraz kolejny chyba zazyla dragi policja dobijala sie i nic a muzyka tak gra glosno ze nie da sie zasnac:no:dziwie sie tylko ze moj maluski spi.
A moj pojechal wlasnie po nastepnych gliniarzy a do pracy ma wstac za dwie godziny i pewnie nie da rady przez to wszystko:wściekła/y:

Ufff, my po pierwszej imprezie dwulatkowej - tej dla dzieci. Razem z Szymciem było pięcioro dzieci + siostra jednego z chłopaczków (10-letnia). Wszystko udało się świetnie - zabawy też.
Generalnie wszyscy zmęczeni, ale zadowoleni, a Szymcik w siódmym niebie :-)

Po weekendzie napiszę więcej - w co się bawiliśmy itd. i powrzucam fotki na bloga.

a ja padam z nóg - jednak te wyjazdy do szkoły, cały dzien siedzenia są teraz mocno dla mnie męczące - ale jeszcze "tylko" 6 zjazdów i koniec na ten semestr :-);
no i zaczęły się już zaliczenia i egzaminy :szok: - dziesiejszy zaliczyłam, za 3 tygodnie następny ;-)

hejka, też lekko padam, właśnie wróciłam z pracy - byłam od 6:30 rano :rofl2:
zaraz idę się myć, bo jutro do pracy też idę

mam za to środę i sobotę następną wolną uffffffffff

osinka ty mi kobieto daj sile do pracy i checi!!!wkurzylam sie ostro bo w pn swieto mialam miec wolne a tu dupa,do pracy!!!!
a tak sobie planowalismy spedzic milo poniedzialek-maz ma wolne,kacper urodzinki-no wlasnie jest zasada-nie planuj:wściekła/y:

Ja egoistycznie o sobie. Mój kopacz brzuszkowy się ujawnił. Maja czeka na braciszka. Maluszek zdrowy symetryczny i spory tak jak Maja o tydzień większy według USG połówkowego.

GRATULACJE!!! a co Maja na to? w koncu jakiś chłopak, bo wśród znajomych "ciężarówek" same dziewczęta póki co :-)

reklama
Do góry