K
KingaP
Gość
A myślałam, że Ty pracujesz w nocy, ale w pracy, nie w domu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

kasiula - oj, lale masz fajnie, że Emi tak dlugo śpi. Jaś o siódmej już jest w pełnej gotowości bojowej, podnosi mi głowę z poduszki i mówi " Mamusiu, wtań już"... A ja bym spała i spała rano...
Magdalena - ogólnie czuję się dobrze. Tzn. jak przy pierwszej ciąży mijają mnie wszelkie nudności, wymioty, itp. Jedyne co mi dokucza to ciągła senność i czasem silne bóle głowy. U mnie było trochę gorzej psychicznie ostatnimi czasy, ale myślę, że sprawy mają sie ku dobremu teraz. Za dużo stresów ostanio sie nawarstwiło. No i jeszcze jakieś takie dziwne napięcie i twardość czuję czasem w podbrzuszu. We wtorek mam wizytę, muszę zapytać o to. A co u Ciebie?
suszi, na okna Fakro są moskitiery. Pewnie na inne też, chociaż strasznie drogię, bo koszt to koło 400zł (piszę o fakro)

Wprawdzie umówiliśmy się, że Rafał umyje, ale mnie jakoś natchnęło i sama się wzięłam. W końcu jestem 2 tyg. przed terminem, więc pozwoliłam sobie na taką rozrywkę 

Działa Ci to gg czy nie działa?Kinga dobijałam się dziś do Ciebie na gadu, ale ciszaDziała Ci to gg czy nie działa?
zaraz sprawdzę