reklama
K
KingaP
Gość
ojej, w niepewności 
Mam sie całkiem nieźle, skurczy ZERO i chyba znowu przenoszę
Najpierw cykor, żeby donosić, a teraz czekam i czekam. Sama nie wiem, czy chcieć już rodzić, czy jeszcze nie chcieć 

Mam sie całkiem nieźle, skurczy ZERO i chyba znowu przenoszę

magdalenaB
marcowa mama 06'
heheh, kingus obawiam sie ze nawet jesli dojdziesz do wniosku ze "nie chciec" to martynka i tak za ciebie decyzje podejmie 

koga
Mama Maksa i Julka
fajnie macie dziewczynki (Kinga i Magda) - mam nadzieję, że u nas też się tak porobi, że klamka zapadnie i wtedy nie będzie innego wyjścia jak tylko się cieszyć .....;-)
a tak z innej beczki - zrobiłam dziś boskie zakupy na rynku - dwie siaty sadzonek - pomidory, seler, poziomki, kwiaty - w ogóle dostałam amby na punkcie naszego ogrodu: poza roślinami o walorach jedynie wizualnych posadziłam: maliny, mnóstwo porzeczek, winogrona, truskawki, agrest, drzewka owocowe, słoneczniki - latem będzie szał i zbieranie plonów ;-) - Maksik codziennie wszystkie roślinki obchodzi i sprawdza jak rosną, wszystkie dzielnie ze mną sadził - na razie doczekał się młodych rzodkiewek, które namiętnie wyrywa z grządki i twardo zajada, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie
bo ostre są i zupełnie nie przypominają w smaku kupnych

a tak z innej beczki - zrobiłam dziś boskie zakupy na rynku - dwie siaty sadzonek - pomidory, seler, poziomki, kwiaty - w ogóle dostałam amby na punkcie naszego ogrodu: poza roślinami o walorach jedynie wizualnych posadziłam: maliny, mnóstwo porzeczek, winogrona, truskawki, agrest, drzewka owocowe, słoneczniki - latem będzie szał i zbieranie plonów ;-) - Maksik codziennie wszystkie roślinki obchodzi i sprawdza jak rosną, wszystkie dzielnie ze mną sadził - na razie doczekał się młodych rzodkiewek, które namiętnie wyrywa z grządki i twardo zajada, krzywiąc się przy tym niemiłosiernie

K
kasiula matula
Gość
KINGA to rzeczywiście ciekawa decyzja chciec czy nie chceć ;-):-) ale zgadzam sie z Madzia chyba nie masz za wiele do gadania 
KOGA super ja tez uwielbiam takie sprawki ogrodowe
owocowe itp
u mnie samopoczucie sama nie wiem jakie wszystko sie miesza a ja mysle i mysle i ciezko mi podjac ostateczna decyzje co w koncu z tym naszym zyciem robic za 2 tygodnie jedziemy do PL rozejrzec sie za jakims domem mam nadzieje ze uda sie cos znalesc to juz bedzie jakis poczatek decyzji

KOGA super ja tez uwielbiam takie sprawki ogrodowe
u mnie samopoczucie sama nie wiem jakie wszystko sie miesza a ja mysle i mysle i ciezko mi podjac ostateczna decyzje co w koncu z tym naszym zyciem robic za 2 tygodnie jedziemy do PL rozejrzec sie za jakims domem mam nadzieje ze uda sie cos znalesc to juz bedzie jakis poczatek decyzji
K
KingaP
Gość
kurde, Wy to mnie tu na ziemię sprowadzacie równo
Już z grzeczności mogłybyście nie pisać, że nie mam nic do gadania 

obleciałam dziś łazienkę - to pierwsze porządki zrobione przeze mnie po remoncie, miło sie myło
jeszcze prasowanie i mogę sie położyć i czekać na poród
aha, dziś wybieram się do lekarza

obleciałam dziś łazienkę - to pierwsze porządki zrobione przeze mnie po remoncie, miło sie myło

jeszcze prasowanie i mogę sie położyć i czekać na poród

aha, dziś wybieram się do lekarza

viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Kinga ty masz chyba termin na czewiec poczatek wiec to jeszcze dwa tyd a czemu masz przenosic ? Karolke tez przenosilas? , kochana wij gniazdko dla maluszka tylko nie porzeginaj z tym sprzateniem mieszkako to nie muzeum , a jak wysprzatasz wszystkie baktrie i roztocza daj pozyc innych zyjatkom w domku nie badź taka 

reklama
K
KingaP
Gość
Kinga - zawsze może spróbować zabrać głos i wychylić filiżankę kawki z olejem rycynowym - zdaje się że Mamaoli miałaby na ten temat coś do powiedzenia![]()