reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
no i będzie mnie mniej - Fussball teraz będzie leciał. robimy przygotówkę z Titkiem do wypraw na mecze w rundzie jesiennej.

My z Ola calymi dniami biwakujemy w naszym ogrodku:-D Jest super- Ola zreszta za nic w swiecie nie chce isc ani na plac zabaw, ani do dzieci, tylko caly czas bawi sie w ogrodzie ze mna i psami. Nasz "ogrod" ma cale 60 m kwadratowych:-D , ale sa w nim i tuje i brzoza, rabatka z kwiatkami (ktore Ola sama sadzila), skalnik, na ktorym m.in. rosna poziomki, i piekna wierzba...:tak: W ogole zapominam, ze mieszkam w bloku kiedy tak siedzimy i obiad jemy na kocyku (piknik), albo bawimy sie woda:-D

ja przez to lato mam naprawdę cos z głową:tak: zapomniałam dzisiaj o spotkaniu:szok: człowiek dzwoni do mnie gdzie jestem i za ile będę a ja na drugim końcu Wawy:crazy: wywinełam się łżąc jak pies, jestem sobą zniesmaczona:no::no::no: ............no dobra tak naprawdę to ani trochę nie mam poczucia winy:baffled:

Mój małż po naszym 3tyg. wyjeździe jakiś taki za nami stęskniony :-D Do tego stopnia, że zamówił do domu sprzęty kuchenno-łazienkowe i to dokładnie takie, jakie chciałam, czyli:
pralko-suszarkę:
EURO - RTV EURO AGD - Lider rynku RTV i AGD w Polsce

piekarnik:

i płytę gazową:

Sprzęt ma być w sobotę, a ja dzięki takim niespodziankom od razu lepiej się czuję, no i widzę sens długich wyjazdów :-D

Ivka-czyli wniosek tylko jeden-musicie czesciej wyjezdzac!:-D:-D
A sprzet superowy! ( ahhh zazdroszcze)
A my dzisiaj dzien pelen zajec-bo pakowanie(jutro wyjezdzamy na Slowacje)a jeszcze po poludniu przychodza kolejni zwiedzajacy nasze mieszkanie-wiec sprzatanko tez mnie czeka:szok:

reklama
Ivka bo to tak jest, że facet dopiero jak sam zacznie takiego sprzętu używać, to zauważa potrzebę wymiany:-):-) ja bym tego nie odbierała jako stęsknienia;-);-);-)
a tak poważnie to szczęściara z Ciebie, nie dość że pojechałaś na wakacje to jeszcze takie fajne prezenciki:tak::tak: też tak chcę...ale ja zamiast na urlop do chyba do roboty znów pojadę:baffled:

Do góry