reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ewik pisze:
macie jakiś dobry sposób na zaparcia? próbowałam już musli, suszonych owoców, soków i nic :(

mogę Ci podesłać .... moich teściów ;D - zafundują Ci taki stres, że organizm się raz dwa przeczyści, a ja sobie od nich odpocznę! - tylko uwaga: zostaje po nich duża dawka toksyn!

ewik pisze:
macie jakiś dobry sposób na zaparcia? próbowałam już musli, suszonych owoców, soków i nic :(
Ewik,zjedz jutro na pusty zoladek jablko i popij woda mineralna.Na mnie dobrze dzialaja tez buraki,albo sok marchwiowy,ale tez wypity rano na pusty zoladek.Ja tez mialam takie problemy ale otkad codziennie zjadam chociaz po jednym jablku to nie mam juz klopotow.
Pozdrawiam!

Od wczoraj wieczora na wkładce co jakiś czas pojawia się delikatny, różowawy ślad. Nie wiem, co o tym myśleć. Gin mówiła mi, że przy skracaniu się szyjki może wystąpić leciutkie plamienie. Czyżby to było to??? Czy któraś z was też tak ma?

Oj, ja nic takiego nie miałam. Albo może to powoli odchodzi ten słynny czop?? ::) W sumie Pytia, już tylko masz 20 dni :-)

No, termin zaczyna się faktycznie zbliżać. Zawsze myślałam, że ten czop jest taki bardziej śluzowaty, gęściejszy. U mnie to bardziej zabarwiona na różowo woda.

reklama
Do góry