reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
oj kiepsko, kiepsko, gardło boli niemiłosiernie, przez cholerny kaszel brzusio mi się spina i w dodatku mała tak się wierci, jakby chciała przebić powłoki skórne no i ta cholerna gorączka....półki co leżę w łóżku....jutro chyba pójdę do gina...kurcze ja już teraz biorę 10 tabletek dziennie, jestem ciekawa jak będzie po tej wizycie...

co do ksiezy...ja kiedys na katechezie w szkole usłyszałam ze "dzieci z rozbitych małzenstw z reguły wyrastaja na przestepców i panie lekkich obyczajów"...:(.......moi rodzice sa po rozwodzie ale wyrosłam na porzadnego człowieka.......ci ludzie nie zastanawiaj sie co mówia...chyba tak mocno w seminarium robia im pranie mózgów ....

Niestety częst jeszcze trafia się na księży, którzy nimi być nie powinni.
Ja też już już nie jedno z takimi przeszłam. :(
Na szczęście udało mi się w końcu trafić na takich z powołania- są z ludźmi i dla ludzi!
Czego i Wam życzę. :)

Dziś w nocy trzy razy obudziłam się, bo mnie brzuch bolał tak jak przy okresie. Jak moją koleżankę tak bolał, to po 2 tygodniach urodziła. Też bym chciała urodzić za 2 tyg.

Dziewczyny,wejdzie jak chcecie w lutym w "po wizycie u gin"- dziewczyny ,ktorych malo zostalo do terminu,albo co juz sa po terminie to strasznie kombinuja,zeby tylko juz urodzic- a to herbatki z lisci malinowych,a to bieganie po schodach,albo olej rycynowy...Zastanawiam sie czy my tez tak bedziemy kombinowac.... ;)

benita_29 pisze:
Dziewczyny,wejdzie jak chcecie w lutym w "po wizycie u gin"- dziewczyny ,ktorych malo zostalo do terminu,albo co juz sa po terminie to strasznie kombinuja,zeby tylko juz urodzic- a to herbatki z lisci malinowych,a to bieganie po schodach,albo olej rycynowy...Zastanawiam sie czy my tez tak bedziemy kombinowac....  ;)

Na pewno.... ;D , bo nie będziemy się już mogły doczekać

czy wy też macie takie straszne skurcze łydek? ja nie mogę przez nie w nocy spać, boli tak cholernie,że mam aż łzy w oczach....magnez nie pomaga...może macie na to jakieś inne sprawdzone sposoby?

reklama
Ja o dziwo w ciąży nie mam, mimo, że przed to miałam skurcze bardzo różne, nie tylko łydek, ale i uda czy nawet raz pośladka... ;D Ale nic mi nie pomagało... :( Więc nie mam co poradzić.

Do góry