katiNJ
Fanka BB :)
Wczoraj zaomntowalam kamerke internetowa i moja mama moze ogladac wnusia
Internet to potega ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
katiNJ pisze:Wczoraj zaomntowalam kamerke internetowa i moja mama moze ogladac wnusiaInternet to potega ;D
Osinka,moze dlatego przed kazda wizyta trzeba pytac przyszlych gosci czy zdrowi.Czasami ludzie poprostu nie kapuja,tym bardziej jezeli sami nie maja dzieci.No i innym sposobem jest przyjmowac gosci z zaswiadczeniem od lekarza...osinka pisze:katiNJ pisze:Wczoraj zaomntowalam kamerke internetowa i moja mama moze ogladac wnusiaInternet to potega ;D
chyba i ja tak zrobię - wszystkim, którzy będą chcieli poznać moją Agatę - pokażę obraz z kamery
mam dość gości po ostatnik razie - koleżanka-debilka przyszła z mega katarem i Agata 3 dni miała katar, harczało jej w nosku, miała dużo wydzieliny, non stop oczyszczałam jej nosek, najbardziej zatykał się podczas karmienia
już nikogo nie wpuszczę do domu!!!!![]()
![]()
![]()