reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: ale to było 13 kwietnia :laugh: :laugh: :laugh:

lecę, słyszę jakieś kwęki ;D ;D

Pytia, chociaz spozniona, to dolaczam sie do zyczen :) Dopiero teraz bo cora nie dala mi wczesniej zajrzec do internetu.
Zdrowka, pociechy z meza i Jasia i w ogole wszystkiego naj :) :) :)

czy wasze maluchy też są takie marudne?
Krzymek spał wczoraj w dzień może godzinę a poza tym non stop marudził i dziś zapowiada się to samo... :(

Może się Iwosz spotkamy i Krzymek pomarudzi sobie razem z Filipem? ;) ;D ;D ;D

Wczoraj to nawet na sdpacer nie dalam rady z nim wyjsc, bo tak się darł... A ja niestety znosze wozek i malego na trzy tury, wiec muszę go miec spokojnego, żeby to rownie spokojnie zrobić...

Emila jak zawsze była bosko grzeczna tak teraz tez zczyna czasem pomiałkiwać(jak to moja mama mówi)
jak jest śpiąca albo jej sie nudzi

reklama
iwosz pisze:
czy wasze maluchy też są takie marudne?
Krzymek spał wczoraj w dzień może godzinę a poza tym non stop marudził i dziś zapowiada się to samo... :(

jak nie zajmę czymś Patrycji to też marudzi, a co do spania, to tak jest od zawsze...na spacerkach nadrabia ;D

Do góry