reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
tak Madziu, jeszcze TYLKO pół roku:tak: he he

z jednej strony to chce żeby to szybko zlecialo a z drugiej niech się dłuży żeby mi Maks troche podrósł do tego czasu:happy:

podrosnie, podrosnie i wymeznieje, bo w koncu starszym bratem bedzie! to wielka odpowiedzialnosc!! ;-)
a na kiedy termin dokladnie??

a powiedz jak wy sie pomiescicie w domku, plan juz macie zrobiony? jak to Ola przyjela?

termin mam na 11 MAJA
co do pomieszczenia się to póki dzieci małe, spoko, gorzej jak juz podrosną ale to wtedy się będziemy martwić:tak:

teraz Ola śpi na dosć dużym łóżku i myślę że jak się dziecko urodzi to Maks bedzie spał z Olą
to Oline po odwróceniu i dokupieniu materaca może być piętrowe ale nie bede ryzykować, że któres spadnie...

no wlaśnie
jedyne co to przydalo by sie nam z Michalem wieksze łóżko
bo jak rano Ola przyleci i jeszcze Maksia weżmiemy do nas to ciaśniutko jest
a tu jeszcze będzie trzecie przy cycusiu zapewne:-)

takie kolejne maleńkie cudo przy cycusiu ........
Mamooli nie pisz tak, bo mam ochotę rzucić robotę w diabły i brać się za kolejne ...
ale mąż by nas niestety nie utrzymał :(
tak sobie obiecuję, że jak tylko się wybudujemy i przeprowadzimy - co ma nastąpić w przyszłym roku, a Maks będzie się już nadawał do przedszkola to bierzemy się za braciszka lub siostrzyczkę.

mamaoli jak czytam co tu wypisujesz, to aż mnie nosi za kolejnym maleństwem!!! Boże, jak ja bym chciała mieć już następnego dzidziusia, takiego malusiego szkrabika, o raaaannnnnnyyyyyyy:happy:

jedz migdały na mdłości, mi pomagały

koga, doszło??

reklama
Do góry