reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Czyżby nasz internetowy wirus Pysia dopadł :confused::szok:

Ja też coś słaba jestem, ale to pewnie z powodu choroby, na dodatek wróciła mi biegunka, całą noc dziś latałam i pół dnia :baffled:

mnie tez juz rozłożyło gardło mocno boli i ucho zaczyna i najgorzej ze Patryk tez zaczał sie skarzyc ze gardelko lekko boli naarzie ma 37 :-(

No i na nowo u mnie gorączka idzie w górę :dry: 37,8. Niedługo się przeprowadzę do kibla, tak się dołem ze mnie leje :eek:
A żeby tego było mało, do chorych dołączył Patryk :wściekła/y: w naszym domu choroba wygrywa 4:2 :-(

No tak Miśka, ale starsi chodzą do szkoły a na dodatek jest koniec półrocza, więc mają sporo nauki. Także Oliwka i tak na naszej głowie. Na szczęście za bardzo męcząca obecnie nie jest.

No tak Miśka, ale starsi chodzą do szkoły a na dodatek jest koniec półrocza, więc mają sporo nauki. Także Oliwka i tak na naszej głowie. Na szczęście za bardzo męcząca obecnie nie jest.
no tak, twoi nie mają jeszcze ferii:eek:
my właśnie dzisiaj zaczęliśmy, ale co z tego kiedy ja w dalszym ciągu chora, ładne mi ferie:baffled:, teraz się martwię, żeby dzieci nie pozarażać, bo całe 2 tyg. na choróbskach nam zejdzie

reklama
U nas w tym roku ferie dopiero w ostatnim terminie, w drugiej połowie lutego. Mam nadzieję, że do tego czasu się pozbędziemy zarazy z domu :baffled:

Ja dziś nadal źle, głowa mnie boli i cała skóra :-(

Do góry