reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Dziewczyny zdrówka dla Was! Nie dajcie się choróbskom!

A ja z przyjemnością mogę dzisiaj napisać w tym wątku (chyba pierwszy raz:-p), że czuję się super:tak: Mogłabym góry przenosić :-)

Matylda, tylko pozazdrościć :tak:

A wirusy faktycznie wyjątkowo zajadłe, jak długo trzymają! Oli najpierw chyba z 5 dni miała kłopoty żołądkowe a teraz cały czas kaszle, nic ten kaszel nie jest lepszy, nawet bym powiedziała, że brzydszy jest. Ja też zazwyczaj po kilku dniach każdej choroby czułam się już ok, a teraz jestem wypluta na maksa.

U nas w tym roku ferie dopiero w ostatnim terminie, w drugiej połowie lutego. Mam nadzieję, że do tego czasu się pozbędziemy zarazy z domu :baffled:

Ja dziś nadal źle, głowa mnie boli i cała skóra :-(
Zdrówka.
kurcze jakie paskudne te wirusy ...boje sie jak nie wiem o mała:baffled:

No masakra,oby nie złapała.
Ale u Was nawet jak nie będziesz wychodzic,to Kondzio moze cos przynieść...niestety.trzymajcie sie...:tak:

U nas nadal kaszel lekki w nocy.

reklama
Agusia i jak u was?

Chciałam posiedzieć na kompie,ale tak mi kręgosłup boli,ze musze sie położyć z gorącym termoforem....

Do góry