reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Hehe :) Basia głowa do góry :) :) ja mam już +10 :D i to przy jednej dzidzi :) ale co tam ja się nie przejmuję, zobaczysz jak to nam zejdzie po porodzie :)
miłego dnia:)

AGA - chyba, że będziemy po porodzie do siebie po szklanke cukru biegały, albo jak czegoś innego nam zabraknie ;D

A ja się martwie z kolei że za mało utyłam :( W sumie nie wiem czemu, sporo jem... Tzn. jem małymi porcjami ale czesto. Hmm mam nadzieje że z Mariczka wszystko ok ::)

No i właśnie u mnie tak jest apetyt mam, a jak mi się czegoś chce, to wole zjeść, bo bardziej bym się męczyła jakbym nie zjadła :) Basia no a z tym bieganiem do siebie, to też niezły pomysł :D ja jak narazie mieszkam na Piaskach, ale w sierpniu przeprowadzam się na Jana Pawła :) daleko będziemy miały do siebie? ??? coś trzeba będzie wymyśleć:) a co do mojej wagi, to też jestem sobie sama winna, bo zamiast pospacerować troche, to ja gdzie tylko sie da autem podjeżdżam :) rozleniwiłam się strasznie. A tak na marginesie, mój facet nie widział mnie już ponad miesiąc... bo jest za granicą :( ciekawe, co powie, jak mnie zobaczy taką... troszkę większą :D ???

Agazet zakocha sie w Twoim nowym image ;)

Moj tata sie  cieszy bo nie tylko On ma teraz wystający brzuch ;D

reklama
AGAZET jak zamieszkasz na Jana Pawła to będziemy miały jakies 15 minut, może nawet mniej do siebie, także nie pochudniemy za bardzo ;D
ale fajnie będziemy na spacerki razem chodziły

Do góry