• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

jak tam nasza waga??

reklama
Super pomysł MoniQa tylko że ja na nartach nie wiem czy jeszcze pamiętam (3 lata nie jeździłam) jak się jeździ a mojego męza to w ogóle od zera nauczyc trzeba ;D Ale jechać jak najbardziej razem jestem chetna!!!! :)

zmykaj do łozia a ja zmykam do fryzjera :)

nadia - niestety to prawda!!! ale co bedzie, to bedzie. ja juz ostanio nie mam takiego wilczego apetytu i znacznie ograniczylam slodycze. za to odjadam sie owockami :D i jak na razie mimo tych 8 kg na plusie, to powiem wam, ze czuje sie bardzo atarkcyjna kobitka :) to chyba przez te hormony .. hehe

Huraaaa ;D Mam czwarty kilogram na plusie :) To już 60 kg ważę... Jeśli teraz mamy zacząć więcej tyć to może nie mam sie z czego cieszyc  ::) Ciekawa jestem jakie wagi na koniec osiągniemy i ile kg na plusie :)

Oj ja też jestem ciekawa naszych końcowych wag :) Ja się tylko pocieszam, że wśród znajomych znalazła się jedna, która przytyła uwaga... 30kg ::) jeszcze mi trochę do niej brakuje :)

reklama
Monisiu Ty musialas az tyle przybrac bo zaczynalas ciaze w bardzo mizernej wadze piorkowej. Malenstwo dba o siebie i mame aby dobre gabarytki w ciazy byly ;)
Ja mam nadal 5 kg na plusie w dodatku sa to te ktore stracilam w pierwsze 4 miesiace na wymiotowaniu. Czyli jest 70 kg jak pojdzie dalej ojjj az strach pomyslec ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry