katrenki
Fanka BB :)
ja przebieram przy drugim karmieniu bo wtedy juz zawsze ma duzo nasikane,ale robie to przed, a kupek u nas bardzo malo, jak ci robi kupke co karmienie to wiadomo trzeba przebrac....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
slyszalam ze chlopcy jak nasikaja w pielucha od razu w krzyk a dziewczynki potrafia przespac kilka godzin z mokra pielucha, to prawda? to by tlumaczylo ze zaraz po sikaniu (bloga cisza i pelne skupienie) moj syn w ryk
![]()
krzyczy jedynie jak jest kupka, ale wtedy od razu go przebieram bo jak juz zrobi kupe to u mnie lub u meza na rekach przy karmieniu. I slychac jak robi w drugim pokoju 

Zasypia ok 20-21 i potrafi spac do 13
A jak ja obudzisz szybciej niz 10-ta to bez kija nie podchodz
teraz jak musze ja budzic bo chodzi do przedszkola to musze to zrobic tak, aby jej nie wkurzyc bo inaczej nici ze spokojnego poranku. Najpierw ukochac,poszeptac do uszka, potem za raczke zaprowadzic do lazienki i wymyc zimna woda oczka-powolutku bo nozki bola
, potem kladzie sie do mnie do lozka, 15 min bajek, wtedy cieple kakao koniecznie przez slomke i dopiero wtedy da sie ewentualnie ubrac 
[..]
tak to u nas wyglada i jest mniej wiecej regularne![]()
Teraz juz sie nauczyla, ze miedzy 12 a 13 wychodzimy na dwor, przystosowala sobie drzemke w te godzinki i pieknie spi nawet 3 godziny i moge spokojnie ruszyc na daleki spacer bo wiem ze sie nie obudzi :-)