AniaSm
Fanka BB :)
ostatnio znalazłam coś takiego Babyseng BABYBAY m/ madrass - FINN Torget
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak wyciagasz z normalnego ??? jaka jest roznica???Kasiula ja mam turystyczne jak kojec, ale nie kłądę w nim małej bo daję w nocy cycka i strasznie cieżko mi ją było z tego turystycznego wyciągać....
racja... Paweł miałby mniej miejsca do "rzucania sie"ostatnio znalazłam coś takiego Babyseng BABYBAY m/ madrass - FINN Torget
nie wyciągama jak wyciagasz z normalnego ??? jaka jest roznica???
Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie byłowielki szok
ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac
zobaczymy jak dzis
Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie byłowielki szok
ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac
zobaczymy jak dzis
MOze tak jak ja Pawla ??? zmiejszac ilosc mleka do wodyKasia super:-)gratulacje...moj je po 270ml i nie wiem jak zaczac go odzywczajac od nocnego jedzenia??
MOze tak jak ja Pawla ??? zmiejszac ilosc mleka do wody