reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

Pianistka właśnie odezwij się!!!
Kasiula gratulacje!!! my na czas wyjazdu zrezygnowaliśmy z oduczania picia mleczka, ale od poniedziałku znowu!!!
Klaudzia jak Oli takie ma aktywne wieczory i dnie jak na filmiku to nic dziwnego , ze tak długo śpi!!! :)

reklama
Ja nie przeszłam na 3 bo nutramigen ma tylko 1 i 2

Dziś pierwsza noc w turystycznym łóżeczku-jutro zdam relacje jak minęła. Mam nadzieje ze bedzie oki

Klaudzia jak Oli takie ma aktywne wieczory i dnie jak na filmiku to nic dziwnego , ze tak długo śpi!!! :)

Hahaha dzis pospal do 10:00 z pobudka o 6:30 na mleko ;-) zasnal o 20:00. Zobaczymy jak dlugo bedzie tak ladnie spal. Z tym ze dzis mial tylko 1 drzemke i to pol godzinna wiec licze na kolejna przespana noc

wrocic do 2 i potem znowu sprobowac..

nota bene czy kktos juz przeszedl na mleko 3?

My juz tylko na krowim ;-)

Hahaha dzis pospal do 10:00 z pobudka o 6:30 na mleko ;-) zasnal o 20:00. Zobaczymy jak dlugo bedzie tak ladnie spal. Z tym ze dzis mial tylko 1 drzemke i to pol godzinna wiec licze na kolejna przespana noc

My juz tylko na krowim ;-)

i jak ty jemu robisz te mleko ??
Pawel by sie zdenerwował jakbym gotowala mleko robila manne studziła ....

reklama
i jak ty jemu robisz te mleko ??
Pawel by sie zdenerwował jakbym gotowala mleko robila manne studziła ....

Kupuje mleko w butelkach z krotka data przydatnosci i normalnie tylko podgrzewam i nie ma zadnych problemow. Na noc zostawiam w podgrzewaczu na stalej temperaturze wiec jak mlody sie zbudzi to od razu dostaje ;-) Dostaje je bez kaszki bo nie trawi zadnych nawet najmniejszych grudek w mleku, od razu pluje mi.

no wlasnie ja tez sie zastanawialam szczerze mowiac czy poprostu nie przejsc na krowie....a tak sama zadecydowalas czy rozmawialas z health visitor...?

W sumie to moj syn sam zadecydowal. Nie chcial mi jesc modyfikowanego tylko w nocy wiec sprobowalam mu dac krowie no i zasmakowalo, po jakims czasie stwierdzilam ze nie bede kupowac i tego i tego i zostalismy tylko przy krowim, zreszta w nocy juz nie jada wiec tak czy siak dostal by krowie ;-) health visytorka wie o tym i tylko mowila zebym mu kupila tluste 4% (niebieskie naklejki na butelce) ;-)

Do góry