reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama

Ta dostawka fajna, ale dla maleństwa - moje maleństwo do 4 miesiąca spało w swoim łóżeczku :)
Alicji łóżeczko jest tak dostawione bo ma odkręcony bok :)

Ale boję się, że którejś nocy zanim pójdę spać obudzi się i wyjdzie z niego i się zwali z naszego łóżka, więc chyba next week przykręcimy bok... i nie wiem co dalej :/. Chyba będę ją usypiać na naszym łóżku, a potem M będzie ją przekłądał...

Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie było :o wielki szok :D ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac :D:D:D:D zobaczymy jak dzis

Dziś miało byc 150ml i 1 miarka .... Paweł o 19 zjadl troche mleka wiec ok 23 tez dałam mleko zeby zjadł na noc cokolwiek .... godzina 5.30 pobudka pierwsza !!! ;o wiec polecialam tez po mleko normalne wiec rozwodnionego dzis nie było :o wielki szok :D ja sie wyspałam tak ze o tej 5.30 nie dalam rady zasnac :D:D:D:D zobaczymy jak dzis

No to gratulacje ;-)

Ja sie wykoncze z tym spaniem ostatnio. Musze cos wymyslic z łózeczkiem bo mała sobie glowe rozbije. Tak uderza mocno w nocy ze szok. Obserwuje rózne aukcje używanych turystycznych i wiekszosc sprzedaje sie za ok 80-100zł.
Macie jakiś pomysl zeby zabezpieczyc te szczeble w łózeczku?? Koc przestał zdawac egzamin ;-/

Kasia super:-)gratulacje...moj je po 270ml i nie wiem jak zaczac go odzywczajac od nocnego jedzenia??

reklama
Do góry