reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak zakończyć laktację?

Dziękujemy za gratulacje :-)

Karola, Oli też na wieczór cyca ciągnęła tylko parę minut, ale jednak dawałam tego cyca co wieczór do zaśnięcia, bez tego nie umiała zasnąć. Wczoraj udało nam się to karmienie wyeliminować, mam nadzieję, że dziś też się uda... No ale Szymek ładnie Ci śpi w nocy, nie budzi się do 5, to super, w zasadzie jak zrezygnujecie z tego cyca przed zaśnięciem, to nockę powinnaś mieć z głowy.
U nas karmienia nocne pozostały, Oli obudziła się na cyca 3 razy dziś w nocy, chyba chciała nadrobić brak cyca przed zaśnięciem :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
No Kasiad to tylko pogratulowac:)))

Super, powiem tak ze to odstawianie wydaje sie nam tak starsznie trudne jak jestesmy przed, ale ja sama po sobie i po moim lakomczuchu widzialam ze jak przychodzi co do czego to nie ejst to takie starszne.....:)))
Wychodzi lepiej jakbysmy sie tego spodziewaly....tylko trzeba chciec i podjac te decyzje...hihi
Dokładnie,Kasiad gratulacje.Jak juz mała na dobre nauczy sie zasypiać bez cyca,to może sama podejmie deyzje i nie będzie sie budzić w nocy.:tak:

nie no pewnie ze spi ale tylko jak sie nafutruje na noc na maxa. jak nie ma takiej sytej kolacji wlasnie kielbachy ( bo to kocha kielbasa kielbasa ) to sie budzi tak o 2 w nocy i o 7 rano jak wstaje i wtedy tez cyc bo inaczej mega ryk wycie a jak dostanie to daje mi polezec spokojnie do 7:45

No Kasiad to tylko pogratulowac:)))

Super, powiem tak ze to odstawianie wydaje sie nam tak starsznie trudne jak jestesmy przed, ale ja sama po sobie i po moim lakomczuchu widzialam ze jak przychodzi co do czego to nie ejst to takie starszne.....:)))
Wychodzi lepiej jakbysmy sie tego spodziewaly....tylko trzeba chciec i podjac te decyzje...hihi
no właśnie nuśka:tak:, często strach ma wielkie oczy:-)
Kasiad, gratuluję i jestem pewna, że Oliwka szybko zamieni cycusie na butlę z mlekiem:tak:

Dziś jeszcze Oliwka nie poszła spać :szok: Cały dzień była spokojna, a na wieczór rozpiera ją energia, nie jest marudna, ale wcale nie wygląda na śpiącą, cały czas szaleje i się wygłupia. W tym stanie nawet nie próbuję jej kłaść, muszę poczekać aż się zmęczy :baffled:

Dziś jeszcze Oliwka nie poszła spać :szok: Cały dzień była spokojna, a na wieczór rozpiera ją energia, nie jest marudna, ale wcale nie wygląda na śpiącą, cały czas szaleje i się wygłupia. W tym stanie nawet nie próbuję jej kłaść, muszę poczekać aż się zmęczy :baffled:

ojej, Kasia skąd ty masz siłę...Filip śpi od ponad godziny...a ja ciągle nieobrobiona, i nic mi sie nie chce...tak mnie wymęczył..

reklama
Kasiad, ja też odstawiałam Maję z ogromnym strachem,. Wydawało mi sie, ze pozbawiam ją jedynego pożywienia. A to się okazało, ze to jest mój wiekszy nałóg niz jej. Aż mi było głupio.
Gratulacje dla Ciebie i Oliwki.

Do góry