vanilka125
Początkująca w BB
ja smaruje sie oliwka w zelu, zreszta slyszalam ze rozstepy s dziedziczne a moja mama nie ma ani jednego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
!!!! A efekty podobno już po 3 dniach!! Poszukajcie w necie i na forum. Sporo ludzi używa tej maści i pisze ze rezultaty zawsze są! No i ta cena! Ja zaczynajm od jutra, póki "orka" jest jeszcze świeża!!

ryczalam chyba przez 40 minut
nie wiem wybrubuje wszystkiego witaminy E oliwki kremow przeciw i na i przejde sie do dermatologa po mascie. Jestem załamana nie chce miec rozstepow :-
bylam taka zla dzisiaj ze oznajmilam ze jezeli pojawia sie na moim ciele nie pokaze sie nago
:-
. Jedynie możesz ujędrniać skórę i wpływać na wygląd rozstępów. Ja mam tendencje do robienia rozstępów. Bardzo dużo porobiło mi się w czasie okresu dojrzewania i byłam pewna że w ciąży pojawią sie kolejne. Odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży zaczęłam smarować ciałko oliwką Bubchena dla mam w ciąży i karmiących. Trochę droga bo butelka 200ml to koszt ok. 30 zł, ale bardzo wydajna. I z dumą muszę powiedzieć że dopiero w 9 miesiącu zrobiły mi sie dwa maleńkie rozstępy, które już są niewidoczne:-)
..... Przy igraszkach z moim wole teraz żeby światło było słabe, Nie moge poprostu patzrec w dół!Wciąż je czuje tam na dole, jakby mnie swedziały i przy kazdym naciagnieciu wydaje mi sie ze sie powiekszają!! Myślałam że to mnie ominie, tak jak moją mame po 6 dzieci i siostre!! A tu masakra. Jeszcze piszą że tego nie da sie usunąć całkowicie, chyba że masz wolne 2000zł na jakiś zabieg w gabinecie.
Jak pisałam zaczynam stosować tę maść z mocznikiem co ją tak chwalą. Jak będą efekty zaraz dam znać.
. Może jakbym urodziła w terminie to by nie wylazło to cholerstwo....
poki co narazie nie mam sie czym martwic