Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mężowi czy stałemu partnerowi może i nie wadzą....ale co z swawolnymi mamusiami, które wciąż poszukuja swego samca i chcą czuc się atrakcyjne?![]()
ale mimo wszystko wolałabym czuć się atrakcyjnie a na piersiach powychodziły mi straszliwe rozstępy
już na samym początku jeszcze zanim wogóle zdążyło mi przyjść do głowy, że coś takiego może się stać - prawie zawału dostałam jak spojrzałam w lustro i zobaczyłam takie czerwone linie i to jeszcze w takiej ilości! i to nic, że facetowi nie przeszkadzają, ale mi tak i to bardzo! 
;-)
Na bioderku mam jednego malutkiego rozstępka, ale on już mi wyszedł po porodzie i do teraz nie wiem dlaczego!? Obecnie jestem w 23 tyg ciąży i żadne nowe "rewelacje" mi się nie pojawiły, pomimo tego, że się absolutnie niczym nie smaruję. No, chyba że się nażrę czegoś i mi mój baniaczek wysadzi ze zdwojoną siłą, to wtedy bojąc się pęknięcia
(bo mogłoby mnie rozerwać z przejedzenia) smaruję się jakimś zwykłym kremem natłuszczającym (do tej pory zdarzyło mi się może ze 3 razy)
Pozdrawiam wszystkie brzuszki- z rozstępami i bez 
No właśnie ja też wcieram zwykły balsam, bo wydaje mi się, że chodzi o to żeby skóra była nawilżona i elastyczna, czyli jeszcze wypadałoby dużo wody na tę elastyczność wypić codzienniea póki co wcieram ten olejek i co najśmieszniejsze jest on jednym z najtańszych (marki Rossman)

popieram, ja też mam szczotkę do masażu, taką z drewnianymi wypustkami, wydaje mi się że ona doskonale wpływa na ukrwienie, (bo nie jestem na tyle dzielna żeby robić sobie zmienny prysznic:-()Wg mnie najważniejszy jest masaż, to dzięki niemu mogą sie wytwarzać nowe włókna kolagenowe, kremy to tylko dodatek. Ważna jest też zdecydowanie sumienność, regularność, bez tego nic nie będzie...
...