reklama

Jaki poród ??

reklama
No tak watek założyłam i znikłam ;D

Przeczytałam wszystkie Wasze wypowiedzi i nadal jestem za cc na życzenie....jeszcze pogadam z ginkiem co on o tym wszystkim myśli...ale boje się porodu naturalnego i chyba nie dałabym sobie rady....

sylwia532 pisze:
A przyjaciolka mi oststnio mowila ze ten "pierwszy raz" po naturalnym jest okropny i bolesny,stwierdzila-nie polecam.............ujela to tak:jakby jej sie dziurka maksymalnie sie zmniejszyla a facetowi urosl do olbrzymich rozmiarow........powiedzialam nie strasz,nie strasz ja mam jeszcze porod przed soba ;D

Hmmm a nie na odwrot? Chyba dziurka powinna sie zrobic wieksza ;D A moze jej za mocno zaszyli?

a ja uwazam ze kazdy poród ,tak jak ciąża, jest inny.....i im bardziej bedziemy wysłuchiwały lub czytały jakie to straszne i jak boli,tym bardziej sie nakrecamy i stresujemy....a po co ?

mój lekarz stwierdził że u nieg pacjentki rodzą maks 4 godziny od pierwszego skurczu bo szkoda czasu marnować nie wiem czy zartował czy mnie pocieszał czy ma talent albo powołanie albo sobie pochlebiał ;)

reklama
no nas moja mama tez szybko rodziła.....ale mój brat to rekord....w godzine:):):)tyle ze moja mama była nieco " znieczulona" ...chlapneła sobie dwa kieliszki,bo akurat była impreza...ze mna meczyła sie ok 8 godzin...to i tak szybko jak na pierwszy poród:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry