reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Joasiek super, ze juz macie wozeczek, zobaczysz, ze nie bedziesz zalowac! Jest duzy i przestronny, a jak sprawdzilas jak chodzi to naprwde nie musisz sie juz o nic martwic. Maluszkowi na pewno bedzie w nim wygodnie :tak:

Lil kate zapomnialas o mnie ;-) a tu niespodzianka - wlasnie dzis zamowilismy, tylko sie troche wkulam, bo marzylam o czerwonym a tu nawet nie dystrybutor tylko producent nie ma, byly do wyboru dwa kolorki to wzielismy ten bardziej blizej czerwonego, dystrybutor mowil, ze ladnie sie prezentuje

Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - w

reklama
ana.30 niesamowicie delikatny ten Twój wózeczek i to dla dwóch dzieciaczków! :tak: Strasznie chciałam mieć bliźniaki tzn. chłopczyka i dziewczynkę za jednym zamachem, ale to się chyba rzadko zdarza :-D Czy Ty znasz płeć swoich dzidzi? Nie wiem czy pisałaś już o tym, może mi umknęło :confused:

Tycia: Twoja furka to faktycznie wypasik... obejrzałam w necie bo byłam ciekawa co kupiłaś :happy: Obowiązkowo zaprezentuj nam go jak dotrze :tak:

Dziewczyny, a ten nasz wózio to okropna krowa w porównaniu z wieloma innymi :cool2: ale wygląda na super stabilny (muszę się naprawdę mocno na nim uwiesić żeby się zachwiał w bok), podoba mi się jego amortyzacja.. delikatnie buja się we wszystkie strony więc na wertepach, po których mam zamiar jeździć, dzieciątko nie powino odczuwać żadnego dyskomfortu :happy: A wielgachny jest tak, że do środka gondoli weszłaby chyba cała gondola z x-landera :eek: :-D
Kolor mógłby byc ładniejszy, kolorystyka Roana jest niesamowicie bogata.. marzył mi się kremowo-beżowy z elementami sztruksowymi, no ale coś za coś... oszczędziłam sobie dzięki temu nerwów przez najbliższe 4 tygodnie :tak:
Ale pocieszam się tym że w Krakowie to niestety... chyba każdy wózek po paru miesiącach stałby się szaro-bury, taki tu jest syf powietrzu :baffled: Mój J. za to bardzo z koloru zadowolony bo jest taki.. męski :-p :cool2:

Joasiek nie spodziewam sie blizniat, :-) mam juz rocznego synalka i potrezbuje wozek w takiej wersji kombinowanej dla dzieci z mala roznica wieku, tam jak klikniesz dalej to mozesz zobaczyc jest wersja 2 spacerowek montowanych na stelazu albo gondola + spacerowka rownoczesnie lub solo.

ana.30., juz od dawna planowlalas kupic ten wozek o ile sie nie myle:tak: bo juz go podziwialam w tych kombinowanych wersjach:cool2: niezly wypasik, nie ma co:tak:

a mojej bratowej siostra spodziewa sie blizniakow (termin na koniec kwietnia) a ma juz jednego synka 3 letniego. i niedawno okazalo sie ze to chlopczyk i dziewczynka:tak: superowa sprawa:tak:

A Krakow to rzeczywiscie nie najlepsze ma polozenie jesli chodzi o wymiane powietrza:no: chyba jedna z gorszych w Polsce. niby gory blisko, ale Krakow w kotlinie i caly syf ze slaska leci:-( ale piekne miasto jest, nie ma co:tak:
Nasza lodz tez brudna ale coraz mniej (znaczna nadwyzka uslug nad przemyslem, ktory w zasadzie caly upadl, teraz mamy niby high tech;-) ) i dotego na wysoczyznie. a w zgierzu to juz wogole bida. zadna fabryka nie dziala, a na moim zadupiu to tylko mdz 8-9 i 16-17 samochody jezdza jak ludzie jada lub wracaja z pracy. i las mam za blokiem. musze wam to kiedys na fotkach pokazac:tak:

ana.30: a to pardon :-D ja myślałam że Ty się bliźniaczków teraz spodziewasz.. wiem że masz już ślicznego synusia :tak: Ale będziesz fajnie wyglądać z tym wózkiem i dwoma bobasami w różnym wieku.. super!!! :-D :laugh2: :-D

lil kate: a ja myślałam że Ty gdzieś w centrum Łodzi pomieszkujesz! No to masz kapitalnie z tym lasem koło bloku! :tak: Nasze mamy mieszkają na Śląsku (Tychy) a jak tam się umyje okna, to po pół roku wyglądają tak jak moje zaledwie miesiąc po umyciu, tragedia po prostu :wściekła/y: Mieszkam niedaleko Alei, które są główną trasą przelotową przez Kraka i dopuszczalne stężenie pyłów przekroczone jest tu przez 233 dni w roku!!! Plusem jest to, że miejsce jest super bo mieszkam przy samych Błoniach, do Rynku mam 15 min piechotką, nad Wisłę 10, na kopiec Kościuszki 20 :happy: Ale i tak kiedy tylko jest ciepło to uciekamy na działeczkę 30km za miasto, pod lasem, cisza spokój, ptaszki śpiewają, świetliki latają... ale się teraz rozmarzyłam :-D

moi rodzice faktycznie mieszkaja w samym centrum lodzi, ale plusem jest to ze lodz to miasto parkow po secesyjnych fabrykantach i nawet a zwlaszcza w centrum jest gdzie pospacerowac z wozeczkiem. i choc przed zanieczyszczeniami sie nie ucieknie to przed halasem owszem:tak:

a ja z mezem mieszkam w zgierzu (aglomeracja lodzi, miasto sypialnia) i dlatego mam taki luksus z tym lasem:tak: dzialeczki tez mamy jedna 15 km od domu (las) i druga 80 km w drugim kierunku (tez las) wiec jakbym chciala to moge cala wiosne latyo i jesien siedziec z malutka na swiezym powietrzu ale jakos nie sadze zeby tak bylo:dry:

natomiast pieknego Krakowa zazdroszcze ci Joasiek jak nie wiem:cool2:

Dzisiaj sie w konco wkurwiłam i poprosiłam mame zeby podjechała do Gdyni do tej hurtowni co zamawiałam fotelik bo od soboty cisza a mieli mi powiedziec czy juz mozna dostac wozek z nowej klolekcji 2007 a jak dzwoniłam to poczta sie właczała)
Mama pojechał i okazało sie ze mozna maja na stanie u producenta akurat ten co chce- hura!!!!!!!!!!
dałam mamie wytyczne i zmowiła:ma byc za dwa tygodnie wiec luzik i tak wczesniej nie urodze nawet gdyby to i tak nie wyjde na dwor wczesniej niz po 2 tygodniach(minimum w taka pogode)

reklama
lil kate: a ja właśnie zamierzam w tym roku jak tylko ciepło się zrobi, to aż do września przynajmniej 3-4 dni w tygodniu przesiedzieć z małą na tej wiosce pod lasem... dusi mnie już miasto, no i dzidziuś zdrowszy będzie rósł! :tak:
Kraków faktycznie jest magiczny, nacieszyłam się już nim na studiach, teraz marzy mi się powoli jakaś emigracja do pobliskiego mniejszego miasteczka albo wogóle na wieś ;-)

Do góry