reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
o rany ale bym sobie w kości pograła :-)

nasi znajomi już poszli, Izka właśnie skapitulowała i poszła spać więc na mnie też pora
dobrej nocy

Oj! Ja jak w koncu wrociłam z Łodzi i mam wolne już do porodu i mogłabym pobrykać po sklepach, bo nie bede się juz oszczedzac, to SNIEG spadł... normalnie wściekła jestem, bo za kierownice już nie wsiade...:wściekła/y::no::wściekła/y: A gdy udało mi się przekonać męza,ze może sobie odpuścić kontrolę wydarzeń przedstudniówkowych na hali (bo ma od tego ludzi) i pojechac w końcu po wózeczek jutro, to znowu główną rolę zagrał ŚNIEG!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie wybiorę sie w taką pogodę 45km po wózek...ale jak mówiłam,że wcześniej, bo pogoda ok, nie bedzie problemu poźniej, to co??? Nie słuchał....a dziś przyznał mi rację :tak: Chociaz to!!!:-D:laugh2::-D

mysia23, no to satysfakcje masz :-D ale wozeczka ciagle nie :no: ale nie martw sie. i tak w takie sniegi to on sie szybko nie przyda wiec nie ma pospiechu:tak:

Kobitki SZOK!!! Mamy wózio !!!! :-D :laugh2: :-D
I to taki jaki sobie upatrzyłam, czyli Roana Maritę :-D Bartatiny nie miałam szansy obejrzeć bo nie mieli. Myślałam że na żywo ten Roan przestanie mi się podobać ale tak się nie stało :happy:
Jedyny sklep w Krakowie jaki je sprzedaje miał aż (!) 2 sztuki na stanie, czas realizacji zamówienia na inny kolor - 4 tygodnie! Więc odpuściliśmy sobie wzór który wcześniej wybraliśmy na necie i wzieliśmy jeden z tych dwóch... i jesteśmy z niego naprawdę mega zadowoleni, zarówno z samego wózka jak i koloru, zwłaszcza Jacek się cieszy i już się do niego przymierzał :-D Chcieliśmy właśnie taki stonowany tradycyjny wózek bez dużej ilości plastiku i udziwnień i na takim krzyżowym stelażu bo na nim obciążenie rozkłada się najbardziej równomiernie. Najważniejsze że dokładnie sprawdzony, gładko chodzi i nie powinno być z nim problemów :tak:
Oczywiście przy okazji obejrzałam też inne... zdziwiłam się że w Mutsy budka rozkłada się jeszcze głośniej niz w naszym Roanie. Jedyny minus wg mnie jak na razie, to bardzo płytki kosz na zakupy. A poza tym to super.. jest ogromny, większego już nie było :-p Obok niego stał x-lander dokładnie taki jaki ma lil kate i wyglądał przy nim troszkę jak zabawka :-D No ale my z J. to raczej do niskich i małych osób nie należymy, więc dla nas jest w sam raz. Gondolkę ściaga się łatwo, po ściągnięciu można jej używać jak kołyski. A spacerówka wg mnie wcale tak tragicznie nie wygląda.. rozkłada się niemal na płasko, jest duża, powinna być ok :happy: No to teraz chwalę się fotkami, zapomniałam tylko do kompletu założyć ochraniacz na nózki w spacerówce.
I to się nazywa dobre zakończenie dnia :-D

Gratuluje!:-D
Dzis jest jakis wozkowy dzien,bo ja tez dzis wylicytowalam wozeczek,ktory mi sie podoba:tak: .Mianowicie Quinny Fashion 3 xl.Jak go juz bede miala w domku,to pokaze zdjecia:-)

To w takim razie ja też Ci gratuluję Tycia! I czekam na fotki :happy:

Na tych moich fotkach wózio wygląda na czarny, ale w rzeczywistości jest ładniejszy - ciemny popiel a te jasne dodatki to kratka w delikatnych niebiesko-różowych odcieniach :tak:

fajny wozio JOASIEK, Twoj opis plus zdjecia zrobily na mnie wrazenie...dobry wybor!!!

Tycia tez gratuluje zakupu!!!

reklama
Tycia, gatulacje!! czekamy na fotki!!:tak:

Joasiek, do konca nie wierzylam ze ty sie na cos zdecydujesz:laugh2:
a nasz faktycznie wyglada jak zabaweczka:tak: moj maz z tych wiekszych tez i troche dziwnie to wyglada ale ja jestem cala w rozmiarze xs i pewnie czesciej od niego bede z fury korzystac:tak:

a tapicerke macie rewelacyjna. to wlasnie w tych wozkach najbardziej mi sie podobalo: mega wybor kolorystyki!!

No to kto jeszcze nie ma wozka?? chocby zamowionego?? chyba nikt sie nie ostal:cool2:

Do góry