marcela kl.
Fanka BB :)
o widze karola 04 ze w koncu wybrałas inny wózeczek.. mam nadziewje ze obie bedziemy zadowolone..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzikm, niestety nic nie wiem o tym wozeczku poza tym ze pan w sklepie bardzo mi go polecal bo twierdzil ze maja taki z zona i sa bardzo zadowoleni. dla mnie on troche za wielki sie wydawal bo ja jestem kruszynka![]()
Joasiek, a myslalas o deltimie focusie?? Wisnia bardzo go polecalaja chcialam go kupic ale dwie rzeczy mnie zniechecily
o pierwsze maz (jemu zdecydowanie ta stylistyka nie odpowiada
) a druga to brak regulacji raczki (a ja przeciez krasnal jestem
) ale z tego co widze to kolekcja 2007 juz ma regulowana raczke. podobny zreszta do bratatiny
![]()
WÓZEK 3 - FUNK.FOCUS - 18 KOl. MEGA PROMOCJA !!! (156410678) - Aukcje internetowe Allegro