reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

To prawda, mam prawie identyczny tyle że parasolkę, poza tym wyglada bardzo podobnie. Wciąż jesteśmy z niego super zadowoleni :tak: Milenka też chętnie w nim jeździ, zwłaszcza teraz jak już siedzi :-)

reklama
Lenulka niestety z tego co widzę na stronie Zoopera, to koło Ciebie w żadnym sklepie go nie ma :no: Najbliżej Suwałki i Łomża. Pozostaje jedynie kupno przez internet (ja swój kupiłam na Allegro) jeśli się zdecydujesz.

Lenulka niestety z tego co widzę na stronie Zoopera, to koło Ciebie w żadnym sklepie go nie ma :no: Najbliżej Suwałki i Łomża. Pozostaje jedynie kupno przez internet (ja swój kupiłam na Allegro) jeśli się zdecydujesz.

No właśnie ja też oglądałam tą stronę i niestety :-:)-(. Ciężko mi kupić jak nawet nie przymierzę czy Lenka będzie miałą wygodnie, no i podobno on się nie składa jak parasolka.
Kurcze sama nie wiem, czy ten czy te co Agusia kupiła istny zawrót głowy :rofl2::rofl:

hehe nam trojmistka pozostaje chicco
w MAMO TO JA jest ct 04
a ja widziałam najtaniej w VITALI w GDYNI i tam własnie mierzyłam Sare do chicco
roznica około 70 zł

ale jak zamowisz to kupisz
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?

no chyba ze ktos akurat zamówi i jeszcze nie odbierze to ja z Lenką wpadam i przymierzam :-D:-D, ale zapewne to tylko takie moje życzenie :-:)-(, zadzownie może akurat będą mieli na stanie

reklama
juz wiem gdzie
tam kupowałam 7 lat temu wozek:-D:tak:

ale w tym roku ten pan co tam sprzedaje zapewnił mojego szwagra, ze wozek jaki kupuja zmiesci sie nawet do seicento wiec oni majac citroena machneli reka bo wiekszy;-)
hehe za chiny ludowe im nie wchodzi tak by go nie kupili(wielofunkcyjny)
zmienili samochód 3 tygodnie temu na kombi:-D

Do góry