reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

ale jak zamowisz to kupisz
a tu chodzi o to zeby tylko przymierzyc:dull:
pewnie beda chcieli zaliczke na poczet kupna a jak nie kupisz bo cos.........to pokrywasz koszty transporut i cos jeszcze
tak apropo to gdzie jest kapitanska?
oksywie?
Kumpela mi pisze właśnie,że można zamówić,ściągaja go do sklepu,ale nie trzeba kupować,jak się nie spodoba.Tak właśnie zrobiła 3 miesiące temu,a teraz tam kupiła inny.I na pewno nie chcą zaliczki.A sklep jest w Gdyni Głównej.Zresztą można napisać maila do faceta z tego sklepu,adres jast na tej stronce.:tak:

reklama
Lenulka no to jest raczej normalne, że skoro wózek nie jest parasolką i ma rączkę jak w głębokich wózkach, to nie składa się jak parasolka ;-):-p Ten wózio składa sie w jednej płaszczyźnie, a parasolki składają sie jeszcze na szerokość. Tyle że mają przez to mniej sztywne podparcie dla plecków. Coś za coś :tak:

Jak dla mnie na plus dla Chicco jest: sprawdzona firma i super opinie o tych wózkach. A dla Zoopera z kolei wygląd -są naprawdę ładne na żywo i mają duży wybór fajnych kolorów :happy2:

Aha, no i zapomniałam jeszcze napisać, że u nas Chicco zostało zdyskwalifikowane głównie z powodu swojej wagi - ponad 3kg więcej od Zoopera. Ale jeśli dla kogoś waga nie jest aż tak istotna, to warto rozważyć też C4 :tak:
A naszego Zoopera używamy prawie codziennie od 3 miesięcy, po wybojach, krawężnikach itd i sprawdza się na razie super :happy2:

Lenulka no to jest raczej normalne, że skoro wózek nie jest parasolką i ma rączkę jak w głębokich wózkach, to nie składa się jak parasolka ;-):-p Ten wózio składa sie w jednej płaszczyźnie, a parasolki składają sie jeszcze na szerokość. Tyle że mają przez to mniej sztywne podparcie dla plecków. Coś za coś :tak:

No dobra uwaga Joasiek :tak:, wogóle na to nie wpadłam ale wtopa RATUNKU :szok::szok::szok:

No to parasolka zakupiona :tak: Jane Energy, kolor Coal - taki jak na zdjęciu poniżej. Dziś zamówiłam w sklepie internetowym, więc pewnie do końca tygodnia dotrze. Udało mi się wyhaczyć baaardzo tanio jak na ten model, bo za 449 zł :-)

reklama
Do góry