H
Harsharani
Gość
Harsh, spotkałaś się z takim wózkiem Wózek Silver Cross 3D - gondola, fotelik Zobacz!! (1286036814) - Aukcje internetowe Allegro
Czytałam opinie i negatywów nie znalazłam:-).
Nam najbardziej zależy na wyposażeniu w gondolkę i fotelik, bo spacerówkę mamyrozkładaną Haucka i jestem zadowolona
.
Marta, o Silver Crossie 3d to ja Ci moge wypracowanie napisac, bo mialam go z Olafem (caly ten system) i powiem Ci szczerze, ze gdybym miala kase to zmienilabym ten wozek po 3 miesiacach uzytkowania.
Mialam nowy wozek, kupiony za fortune (wtedy dla mnie 500f to bylo duzo)... Pierwsza opcja- fotelik... Po 2 miesiacach na szybko szukalam jakiegos innego, bo Olo juz sie w go nie miescil..a nie jest duzym chlopcem.
Gondolka... I tu musze powiedziec szczerze, ze gondolka byla fajna, generalnie na plus, mimo, ze taka materialowa, wpinana... Olafowi bylo wygodnie, czesto mi w domu w niej usypial... Mam gdzies nawet zdjecia jak sobie lezy... Ale..i tu kolejny minus.. Gdy Olo mial niecale 4 miechy- nie miescil sie w gondole... A urodzil sie majac tylko 50cm...Wiec gigantem nie byl...
Kolejna sprawa- spacerowka... Fajna, wygodna... Kosz na zakupy do bani.. Ja mialam opcje z raczkami jak w spacerowce wiec moglam je sobie wieszac tam chociaz...
Budka- jedna wielka porazka. Ten material mial normalnie miejsca zapięcia, i wydawalo sie, ze w niektorych miejscach jest go za malo, w innych za duzo..skonczylo sie na dokupieniu takiego daszka, bo normalnie wielkie szpary przez ktore wiatr wial sie robily...
Teraz kola.. Kola to jest najgorsza rzecz jaka mogla sie zdarzyc. W sklepach ten wozek w ogole nie dzialal... musialam go ciagnac lub pchac na tylnych..normalnie jakbysmy na plazy byli bo wszedzie sie zlizgalam...
Hamulce- przestaly dzialac po 3 miesiacach...
Cala nasza przygoda skonczyla sie, gdy rozkladalam wozek i rama sie zlamala- a sam wozek stoi gdzies u moich rodzicow, w dwoch roznych czesciach i za cholere nie kupie nic marki silver cross chocby mi za 5 funtow probowano sprzedac!
KOlejna sprawa... parasol, folia etc... Ja mialam folie przeciwdeszczowa w zestawie, ale ona i tak nie pasowala... Parasol... kupilam dopiero w PL po wiekach szukania, poniewaz tamta rama nie jest ani okragla, ani jakas normalna i wszystko zjezdzalo... Dopiero moj tata jakos ten plastik przerabial,zeby sie trzymalo...
Tak wiec jesli moge Cie ostrzec to wlasnie to robie.
Ostatnio gdy bylam w sklepie z reszta byla mloda parka i pytali sie sprzedawczyni ktory wozek im poleci- ale zeby byl caly system... Gdy uslyszalam ze wlasnie ten- nie powstrzymalam sie i zapytalam sie jej czy aby czasami nie chca jedynie tego gowna wysprzedac i wyliczylam im co jest nie tak... W koncu babka powiedziala, ze rzeczywiscie maja duzo zwrotow... Przy czym- jak pozniej jeszcze doczytalam... W wiekszych sieciach maja juz powiedziane, ze maja nie przyjmowac silver crossow 3d i koniec... Wiec od razu maja mowic, ze to wina kogos...bo zle skladal/rozkladal....
To sie rozpisalam....