reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Tak 13,5?A Ja wpisalam jego nazwe w internet i mi pokazalo 10 no ale moze zle cos przeczytalam :) A co do Sola,Ora tez je ogladalam w internecie a na zywo tylko Luna ale ona tez ma srednio zadawalajace opinie.I wkurza mnie w mamas&papas to ze wszystko trzeba osobno dokupic i z malej ceny robi sie ogromna wiec nie wiem czy sa te wozki tego warte bo tak wozek ,fotelik,torba,folia,adaptery do fotelika i robi sie juz kosmos :) Czy JA jestem jakas inna ciagle mam jakis problem ale powiem szczerze ze ten cosatto budi 3 in 1 combi mi sie podoba juz nawet mezowi pokazalam wiec od wczoraj doszly mi nowe modele do namyslu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moze sama rama wazy 10?

Malinaa, mi sie wydaje fajny ten wozek, tylko zwroc uwage na wielkosc budki, bo wOlafa wozku ja mialam problem gdy raz zdjelam material caly... I czesc mu spadala na glowe doslownie.

Gosia, no wlasnie luna taka wywrotna z tego co czytalam, ale masz racje w mamas&papas, ze oni normalnie jak ryanair- za wszystko cos chca :-D
Czasami jednak w necie sprzedaja tak zwane hot deals i mozna caly komplet kupic za okolo 350funtow.

NO...mi tez sie cosatto podoba, przy czym ja duzo chodze, wiec niestety odpada ten kosz na zakupy... No, ale szkoda.. Bo ja lubie zywe kolorki (pierwszy wozek olafa byl czarny...).

o rety jak dobrze że ja swój wózek dla dzidzi mam juz w szafie chowany bo bym chyba ześwirowała i cięzko by mi było coś wybrac bo tyle opcji tu wklejacie
ale mimo to ja ze swojego jestem bardzo zadowolona miał juz nawet jazdy testowe z dzieciatkiem i chyba nie zamieniłabym jednak na inny

Gosia, ja znalazlam to, a propos Cabi:
The only downside to this pram is that the chasis need to be removed when folding (as does alot of other brands do). But this would be hard to manage if you need to travel on buses ect. The hood doesnt fit onto the buggy as good as it did on the carrycot and feel a few more bits of velcro would have made it more secure (but it still looks fine) and the raincover could have benefit from a zip in it.

Jedynym minusem tego wozka jest to, ze siedzenie musi byc zdjete podczas skladania (tak jak u wielu wozkow innych firm) a to moze być cięzkie do zrobienia jezeli musisz np jechac autobusem itp. Daszek nie pasuje do czesci spacerowej tak dobrze jak do gondoli i kilka zapiec wiecej sprawiloby, ze bylby bardziej zabezpieczony (jednak dalej wyglada ok).)

Cosatto: Pushchairs: 3-in-1 Combi\'s: Cabi a zobacz na tej stronie co wkeilam jest 18 opini i dobra srednia. A wlasnie co do zdejmowania to wlasnie wiekszosc to ma chyba ze bym kupila ala spacerowke jak maclaren.Jakbym wozila w foteliku byloby ok bo zdejmuje fotelik biore na reke skladam reszte wozka i wsiadam gorzej z gondola ale u mnie nie kazdy autobus jest do skaldania tylko niektore ale dla mnie jest problem taki ze nigdy nie wiesz na jaki trafisz wychodzac z domu.Ach ciezki wybor.

Gosia,ja bym sie nie sugerowala bo to strona producenta :) Ale na innych dostaje 3,5/5 wiec chyba jest ok. Te rurki z tylu generealnie nie przeszkadzaja, szwagierka ma graco z czyms takim:)

i znam ten bol co do busow...bo u nas tez rozne jezdza:)

reklama
Tak mysle ze na tym na dzisiaj poprzestane bo tak wymyslilam ja rodze 22 stycznia wiec na poczatku przez jakies 2 pierwsze miesiace bede wozic w gondoli a potem juz sie zacznie cieplej robic mam nadzieje to przejde na sam fotelik wpiety wiec bedzie mi latwiej jakby co do zlozenia.I najgorzej to rano dojechac do szkoly bo z powrotem to wiadomo juz sie czlowiekowi nie spieszy bede czesto chodzic pieszo i tylko jak bedzie padac korzystac w drodze powrotnej z autobusow.A moj synek bedzie napewno na poczatku marudzil bo pieszo mamy ok 30 minut drogi no ale coz bedzie musial sie przywyczaic no i bede mu brala hulajnoge to tez inaczej bedzie patrzec :))A jesli naprawde tego nie kupie to kupie najprostszy cosatto yo Cosatto: Pushchairs: Strollers: Yo! minus nie odwracany przodem ale nie bede miala problemu ze zlozeniem :)Bo jak nie jedno to drugie :)

Do góry