reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Wróciłam..
Przetestowałam ten Tutek, wszystko wygląda ok, choć nie wiem, czy można odpiąć wewnętrze do prania, no przypomniało mi się jak już wyszliśmy.. A jak go oglądaliśmy to się zacięły poziomy w spacerówce, jak już się naprawiło to okazało się, że nie ma opcji zupełnie na płasko, no i generalnie wykonanie takie sobie, ale koszt 2w1 1030zł to nie ma co oczekiwać cudów..
Mutsy do mnie dzisiaj kompletnie nie przemówił, za drogi i tyle :)
Potem spodobał nam się Jedo Fyn i poważnie nad nim teraz myślimy..
X-lander dość ciężki, nie za tani, ale też do przemyślenia :)
Deltim bardzo fajny ale chyba nie można go połączyć z fotelikiem MC - sprawdzę..
Nie było Boldera Ecoline i CR-V..

reklama
Ola to warty uwagi w takim razie :) bo fajny, bardzo lekki i zwrotny, wszystko łatwo się wpinało, wypinało, składało, w środku przytulnie, można wszystko wyprać.. Koła co prawda piankowe, ale dobrze zamortyzowane.. Zresztą wypinane i jak komuś zależy to pewnie można pompowane też założyc :) Póki co najbliżej mi do niego :D

My tez jak narazie jestesmy na niego zdecydowani,niestety ale nie ma w nim opcji koł pompowanych(pytałam sprzedawcy) ale te kola piankowe wydaja mi sie dosc porzadne tzn nie jest to taka typowa pianka ,sa dosc mocne.Prowadził sie super nawet jednym palcem;)
ps
a wiesz ze deltim produkuje tez x landery?

A to nie wiedziałam ;p A Emaljungi produkują w Skarszewach, 15km ode mnie hahahahaha

A masz Olusia jakiś namiar na jakąś stronę gdzie można kupić adapter do emu dla MC?? Bo ja coś nie mogę nic znaleźć :/

W naszej mieścinie w sklepie z wózkami pani była wielce zdziwiona, wręcz zbulwersowana dlaczego ja chcę inny fotelik niż wózek :p bo "wszyscy kupują w komplecie" to jej wytłumaczyłam, że dlatego, bo chcemy z bazą do auta i że najlepiej wychodzą w testach.. ale jej chyba to nie przekonało ;) Średnio też uwierzyła, że można dokupić adapter, żeby wpiąć MC do wózka ech..

A jaki kolor emu wybraliście??

hah...dziwna pani w sklepie... a mnie z kolei zdziwił koleś w "mama i ja" bo mówił że foteliki MC wiadomo że są najlepsze więc nie kupujcie innych:-) hehe...
... my się skłaniamy ku MC ze względu na bazę i potwierdzona wygodę dziecka ale przy fotelikach wystarczy wprawnym okiem pooglądać mocowania i materiał z którego sa wykonane by ocenić czy się nadaje...bo wiadomo żeby wzięto fotelik do testów też często trzeba zapłacić ... a te bez testów też mogą byc dobre:-) (mój emek dał mi juz wykład na temat mocowania fotelików hehe:-D ) a przy "odpowiedniej" prędkości nawet najlepiej wypadające w testach foteliki nie pomogą...niestety... taka ot moja teoria:-)

Malinka my ogladalismy emu w ''mama i ja'' i tam pan nawet nam pokazywał te adaptery i podał cene i sam polecał mc nie citi tylko ten drugi(zapomniałam nazwy) bo do citi ponoc nie ma bazy.Co do koloru to jeszcze nie wiem ale my chyba kupimy uzywany (ostatnio widziałam babka sprzedawała emu kupione w maju i do lipca uzywana gondola była a spacerowka wcale,wyprowadzaja sie za granice,cena znosna 850zł) wiec jaki znajdziemy taki wezmiemy.Podoba mi sie ten szaro czerwony i brazowo jakby oliwkowy ale na zywo widzielismy tylko taki ostry zielony z czarnym(na stronie producenta go nie ma).
http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu

reklama
Do góry