reklama
ale nie będziesz tego żałowaćGratuluję wózkowych zakupów dziewczynySzkoda tylko, że nikt się w końcu na mutsy nie zdecydował oprócz nas :/
H
Harsharani
Gość
Sa Milutku 
Moja znajoma wlasnie niedawno dokupila ten duoseat, za cale 50 funtow. Co prawda uzywany, ale co tam.
Zobacz załącznik 316584
Malina, a tak w ogole, to ja z nia gadalam o tym mutsy,bo w pewnym momencie mi pisala, ze zaluje, ale teraz stwierdzila, ze kazdy wozek ma wady, a mutsy to waga chyba... Ale ze np jak snieg teraz mielismy to bardzo docenila te kola itd.. Wiec sie nie boj
Moja znajoma wlasnie niedawno dokupila ten duoseat, za cale 50 funtow. Co prawda uzywany, ale co tam.
Zobacz załącznik 316584
Malina, a tak w ogole, to ja z nia gadalam o tym mutsy,bo w pewnym momencie mi pisala, ze zaluje, ale teraz stwierdzila, ze kazdy wozek ma wady, a mutsy to waga chyba... Ale ze np jak snieg teraz mielismy to bardzo docenila te kola itd.. Wiec sie nie boj
Gratuluję wózkowych zakupów dziewczynySzkoda tylko, że nikt się w końcu na mutsy nie zdecydował oprócz nas :/
Mi się Mutsy bardzo podobaja, ale odpadł niestety za cenę
U nas gdyby babcia nie dołożyła połowy też miałabym inny - dzięki niej mam wymarzony 4rider
Waga owszem - koszmar, ale mężu mi będzie codziennie znosił i wnosił, a w międzyczasie na dole na klatce będzie stał, sąsiadom nie kradną wózków, to i nas chyba oszczędzą
A może wstąpią we mnie jakieś nadprzyrodzone siły matczyne, wyrobię se muskle przy noszeniu Jasia i sama będę śpigać z wózkiem po schodach
Waga owszem - koszmar, ale mężu mi będzie codziennie znosił i wnosił, a w międzyczasie na dole na klatce będzie stał, sąsiadom nie kradną wózków, to i nas chyba oszczędzą
A może wstąpią we mnie jakieś nadprzyrodzone siły matczyne, wyrobię se muskle przy noszeniu Jasia i sama będę śpigać z wózkiem po schodach
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
U nas gdyby babcia nie dołożyła połowy też miałabym inny - dzięki niej mam wymarzony 4rider![]()
Waga owszem - koszmar, ale mężu mi będzie codziennie znosił i wnosił, a w międzyczasie na dole na klatce będzie stał, sąsiadom nie kradną wózków, to i nas chyba oszczędzą![]()
A może wstąpią we mnie jakieś nadprzyrodzone siły matczyne, wyrobię se muskle przy noszeniu Jasia i sama będę śpigać z wózkiem po schodach![]()
my mieszkamy na 3 pietrze i widzę że sąsiadka (drzwi obok) zostawia wózek na piętrze koło drzwi... kurde...ja to bym sie chyba bała...