reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

A ja zamawiam Tako Jumper X. Pojeżdziłam sobie po sklepie i po mieście też bo koleżanka taki ma i z tych tańszych (1200zł) nam się spodobał najbardziej. Moje znajome które go używają są zadowolone więc mam nadzieję ze i ja będę. A jest taki wybór tych wszystkich wózków że już dostaję oczopląsu i im więcej oglądam to już w ogóle nie wiem co chcę...

Kol2[1].jpgKolor wybraliśmy taki;) może być? A jest ich do wyboru chyba z 30...

TAKO JUMPER X MODEL 2010! 51x KOLOR 11x GRATIS!!! (1388949426) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się tylko czy nie lepiej z szarymi kołami? Tylko akurat przy tym kolorze są czarne. Dobrze to wygląda z tymi kołami czy lepsze byłyby jasne? We wszystkich są jasne tylko przy tym co chcę ciemne i może dlatego taki dylemat;)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja zamawiam Tako Jumper X. Pojeżdziłam sobie po sklepie i po mieście też bo koleżanka taki ma i z tych tańszych (1200zł) nam się spodobał najbardziej. Moje znajome które go używają są zadowolone więc mam nadzieję ze i ja będę. A jest taki wybór tych wszystkich wózków że już dostaję oczopląsu i im więcej oglądam to już w ogóle nie wiem co chcę...

Zobacz załącznik 316723Kolor wybraliśmy taki;) może być? A jest ich do wyboru chyba z 30...

TAKO JUMPER X MODEL 2010! 51x KOLOR 11x GRATIS!!! (1388949426) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się tylko czy nie lepiej z szarymi kołami? Tylko akurat przy tym kolorze są czarne. Dobrze to wygląda z tymi kołami czy lepsze byłyby jasne? We wszystkich są jasne tylko przy tym co chcę ciemne i może dlatego taki dylemat;)

ja bym wzięła z jaśniejszymi, ale tylko przez to, że sama wybrałam w swoim jasne;-) może dałoby się podmienić te kółka jak ci zależy. choć w sumie fajnie się taki prezentuje

Skarletka myślę że sie da wymienić stelaż na srebrny i kółka też, przecież te części są wymienne wszystkie... Na większości aukcji było dopisane że da się wymienić.

Skarletka myślę że sie da wymienić stelaż na srebrny i kółka też, przecież te części są wymienne wszystkie... Na większości aukcji było dopisane że da się wymienić.
A mi sie podoba w takiej wersji orurowania:) ten kolor akurat kojarzę ze to taki co szukaliście- mi z czerwieni podoba się jeszcze ta wersja czerwony z kołami:)

Ewi z tym czarnym ładnie wyglada ale ja tez bym wolała srebrne.Czytałam na ''Lutowkach'' ze tam duzo dziewczym bierze tez ten wozek i niektore juz go maja w domu,moze popytaj je jak te kolorkia i jeszcze czytałam cos o wkładach do np fotelika ze tez mozna wybrac kolor bo ktoras ma szary i sie jej nie podoba a nie wiedziała ze mozna zmienic;)

Zadzwoniłam do gości i powiedział że nie ma problemu z wymianą stelaża i kół tylko wycofali kolekcję PIK czyli i ten mój i muszę inny wybrać. No kuźwa... powinien uwzglednić w aukcji bo ja akurat ten chciałam a już zapłacone za niego!!! Stwierdził że trochę jego wina więc moze oddać kasę albo żebym poczekała bo będzie nowa kolekcja za jakiś tydzień... No to poczekam bo w sumie i tak nie mam go gdzie trzymać...

reklama
Do góry