reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

barbra81 no wózkiem na razie jeździłam tylko po sklepie ale prowadzi się naprawdę fajnie. A co do ciężkości to mojej mamy znajoma ma taki i mówiła, że trochę ciężki. Mi akurat to nie przeszkadza bo na parterze mieszkamy.
Harsharaniwedług moich obserwacji doradzam Ci xlendera, bo kółka z przednie ma dość spore. Reszta ma małe, a widziałam jak biedne kobitki męczą się po śniegu z takimi kołami w wózkach. Więc dla własnej wygody i bezpieczeństwa dziecka chyba lepiej jak największe koła ;-)

reklama
Hars mi się x lander podobał też wiec z tych co pokazałaś to na ten bym stawiała;) tylko jak dla mnie za drogi, nie chcę aż tak naciagać rodziców. A Ty już wiesz czy chłopczyk czy dziewczynka czy niespodzianka do końca?:)

Ewi, u nas komplet kosztuje 500 funtow...i jest tylko dostepny w jungle (zielony). tez jest ladny, ale wole cos ciemnego (doswiadczenie po Olafie)... Wiec musialabym go sciagac z Polski...

Ancia, ja mieszkam w UK,wiec snieg to nie problem..

tak sie wam wbije troszke w rozmowe ...my tez na poczatku chcielismy wozek z duzymy kolami ale np w mamas & papas mielismy prezentacje kilku wozkow i powiem ze obsluga odradzala wlasnie te wozki z duzymi kolami a polecala z mniejszymi bo sa bardziej skretne i powiem ze ja sie przekonalam jak widzialam jak jezdza i jak sie skladaja, te z duzymi kolami sa ogromne jak sie je chce zlozyc do bagaznika, a co do sniegu to tu go i tak nie ma wiec to wlasnie nie problem.

tak sie wam wbije troszke w rozmowe ...my tez na poczatku chcielismy wozek z duzymy kolami ale np w mamas & papas mielismy prezentacje kilku wozkow i powiem ze obsluga odradzala wlasnie te wozki z duzymi kolami a polecala z mniejszymi bo sa bardziej skretne i powiem ze ja sie przekonalam jak widzialam jak jezdza i jak sie skladaja, te z duzymi kolami sa ogromne jak sie je chce zlozyc do bagaznika, a co do sniegu to tu go i tak nie ma wiec to wlasnie nie problem.

Buziaczek masz rację z tymi kółkami :tak: ja miałam taki wózek dla córci ( z mamas&papas ), miał duże koła i strasznie się źle go prowadziło, nie mówiąc już o skręcaniu:no:, dlatego teraz wolę małe kółeczka

Buziaczek masz rację z tymi kółkami :tak: ja miałam taki wózek dla córci ( z mamas&papas ), miał duże koła i strasznie się źle go prowadziło, nie mówiąc już o skręcaniu:no:, dlatego teraz wolę małe kółeczka
no i wlasnie nasz zakup to bedzie na 100% ten wozek
Pliko Pramette - Couture Black - Best Sellers - Mamas & Papas na prawde taki popularny ze szok b.duzo ludzi go kupowalo jak tam bylismy i w sklepie jest jeszcze tanszy niz on-line. a jaki zwrotny, bardzo wygodnie sie go prowadzi i strasznie praktyczny ... wydaje mi sie ze bedzie ok- zreszta nie ma idealow - trzeba sprawdzic - wozek to bardzo indywidualna sprawa

Buziak Moja znajoma z Anglii ma ten wózek i narzeka na te kółka... Sprzedawcy często polecają ten co im nie schodzi żeby się go pozbyć więc też trzeba uważac to słowa koleżanki która w takim sklepie pracuje. Więc co osoba to inna opinia.
Ja jestem za dużymi kołami i bez zastanowienia wybieram ten na dużych. Nie widzę problemu przewożenia go w samochodzi bo mamy duże auto i duży bagażnik. Na nasze dziury w chodnikach i śnieg jest super.

koncia- i mamy kompromis:p
nie wiem nam sie go fajnie prowadzilo co prawda tylko po sklepie ale tez na miescie czesto sie z nim spotykamy i na serio nie wyglada tak zle jakos nam spasil pod kazdym wzgledem a te kola nas zaskoczyly ale pozytywnie, tutaj nie ma takich dziur raczej z tym nie ma problemow i wszedzie plasko chyba no przynajmniej tu gdzie my mieszkamy ale zanim kupimy na pewno posprawdzamy go pod wzgledem tych kolek:tak: co do tych kolek to jeszcze wlasnie dlatego napisalam ze kupno wozka to bardzo indywidualna sprawa a my mamy renault megane a to nie duze autko i ten wozek to perfekt tam sie miesci:)

reklama
A ja nie umiem rozpoznać kto jakim wózkiem jeździ, chyba, że napis bije po oczach na kilometr ;D ale widzę, że w PL jednak duże kółka cieszą się powodzeniem. Renault megane, to raczej średni samochód podobny do forda fiesty, którym my się bujamy :p i sądzę, że nie będzie problemu z włożeniem do niego wózka.
Dla mnie małe auto to np. tico czy cinquecento, ale polak potrafi...

buziak, a tak sobie patrze na komentarze do tego wózka i różne opinie w tym linku co podałaś :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry