Malinko - ja mam cały zastaw Mura 4 Maxi Cosi spacerówke też - z tego wózka jestem mega zadowolona, ale potrzebuje coś małego, lekkiego do samolotu na 2 tyg wakacji a potem żeby było w samochodzie na stałe, jako alternatywa dla chusty, bo moja landara to jednak mało poreczna jest przy chowaniu do bagażnika. A po 18.00 mam mieć zdjecie "live" jak się rozkłada - podobno prawie na płasko ale jak wiadomo "prawie" czyni wielka róznicę, poczekamy-zobaczymyVetka świetna bryka, leciutka, wygląda na wygodną, ładnie się prezentuje i mega koszA takie rozłożenie jak wkleiłaś zdjęcie to wystarczy?? Cena jeszcze do przełknięcia, my musimy dokupić siedzisko spacerówki do Mutsy i kosztuje 550zł plus przykrycie nóżek plus śpiworek na zimę plus folia, to z tysiak wyjdzie :/ Szukam więc używanego na allegro..
Ps. No i przyszła też kolej na mnie - włosy wychodzą mi garściami :/ będę łysa!!
reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Ze spacerowek i to specjanie malych i lekkich do auta moge polecic quinny zapp extra. Ja specjalnie po to kupilam przy julce zeby do auta pasowal, chociaz mam dosc duzy bagaznik to i tak inne wzoki zajmowaly pol a tego prawie widac nie bylo
a potem wyszlo na to ze wszedzie ze mna bywal....jak na moje oko nie zawodny i bardzo bardzo podreczny!!!
madzikm
Mamy lutowe'07
vetka znajoma miała ten wózeczek i narzekała, że wywrotny na przeszkodach i mało stabilny...ale do jazdy po lotnisku to spoko
w ogóle każdy wózek jest dobry do jazdy po równym terenie, jednak na nasze chodniki, wertepy, do lasu, na plażę nie ma wygodniejszych kół niż pompowane...
...z Zosią przerabiałam kilka wózków i nawet lekką parasolkę ok 5 kg pchało się dużo ciężej! iż 11 kg mutsy czy quinny, duże pompowane koła same jadą choć są cięższe, mi się absolutnie do parasolki nie spieszy dlatego, że mieszkam w parterowym domku na wsi;-)
futrzak Maclaren to najlepsze parasolki, jak w dobrej cenie znajomi sprzedają to weź

...z Zosią przerabiałam kilka wózków i nawet lekką parasolkę ok 5 kg pchało się dużo ciężej! iż 11 kg mutsy czy quinny, duże pompowane koła same jadą choć są cięższe, mi się absolutnie do parasolki nie spieszy dlatego, że mieszkam w parterowym domku na wsi;-)
futrzak Maclaren to najlepsze parasolki, jak w dobrej cenie znajomi sprzedają to weź
madzik - doszła to moja Lira 3 i jako jedyny wózek to bym się na nia nie zdecydowała mimo, że leciutka i fajnie sie składa, ale właśnie że ma to być wózek samolotowo-podróżny (główny nasz wózek to mura 4 maxi cosi na duuuzych pompowanych kołach) to ocena wstepna wypadła bardzo dobrze
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
witam, chciałabym wam polecić wózek spacerowy firmy Xbaby model slappy - czy jakoś tak- ma go moja kuzyna i bardzo sobie chwali, jak mój Otek podrośnie też chcę sobie takie sprawić. woziłam córeczkę kuzynki i świetnie sie prowadzi i jest bardzo lekki 
madzikm
Mamy lutowe'07
Madzikm, ten quinny to sie nie rozklada na plasko coo?
całkiem na płasko nie, Zosię woziłam w nim od 5 miesiąca bo się darła w gondoli...
BabyLola
Mamusia Bartusia :)
ja strasznie dlugo zastanawialam sie nad wozkiem.. przeszukalam calutki net, chyba przez ponad 2 m-ce trwaly poszukiwania. chodzilo mi o wozek 3w1, koniecznie przednie kola mniejsze i obrotowe 360stopni, lekki. Jezdzilam z mezem po sklepach i testowalam. Najpierw coneco v3 - ale zobaczywszy go na zywo z sklepie, i wyprobowaniu ODPADŁ. Pozniej spodobal mi sie IMPLAST BOLDER ECOLINE, ale cena dosyc wysoka, a uzywki z serii ecoline nie znalazlam. znalazlam tez 4baby izzy, ale w zadnym sklepie nie szlo go spotkac zeby wytestowac, Graco symbio tez mi sie podoba, cena juz mniej... w koncu znalazlam BREVI OVO i zakochalam sie w tym wozeczku, to wlasnie to czego szukalam. wozeczek juz stoi w domu i czeka na smyka
Jest naprawde lekki i swietnie sie prowadzi. POLECAM!
reklama