reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Aniam, jak myslama, ze to chlopak bedzie to bardzo forsowałam Szymona, ale ze będzie dziewczyna to po pierwszych przymiarkach mamy Matylde i Łucję, ale Kkasiulka Nadia tez mi sie b podoba, ale nie przechodzi dla M. ;-)

reklama
Oj rośnie nasz babiniec w siłę :-D

Ida - mnie i Marcinowi Nadia bardzo sie podoba, ale rodzinka cos marudzi, dzieciaki nie moga zapamiętać :laugh2: Ale jak na razie, to zostajemy przy Nadusi :tak:
Anja78 - Twoja Nadusia śliczna! Te oczka, te usteczka! Rewelacja ;-)

aniam- dla mnie szymon też jest na pierwszym miejscu:tak::tak: strasznie to imię mi sie podoba:-)

anja78- śliczna dziewczynka:tak:

anja78- ja się tutaj nie zgodzę, bo imię bardzo, ale to bardzo "oddaje" charakter człowieka. Nie wiem czemu tak jest. Poczytałam o imieniu Karina (moje) no i wyrysuj, wymaluj mój czasem uciążliwy charakterek, nawet to, że Kariny bywają łasuchami też się zgadza.:sorry2: Poczytałam o moim Grześku i innych bliskich i faktycznie wszystko mi pasowało...no chyba, że mi się tylko wydawało i sama to wszystko sobie dopasowałam. Kobietki a co sądzicie o imieniu Sara? :-):-):-)

Pycha - mnie Martusia bardzo sie podoba :tak: Nawet chciałam tak nasze dzieciątko nazwać, ale M. kręcił nosem. Ja miałam być Martusią, ale ostatecznie mam tak na drugie imię ;-)

Pycha - Martusia bardzo mi się podoba. Poza tym Marty mi znane to naprawdę fajne babki - silne, zdolne, świadome tego czego chcą od życia... Tak mi się to imię kojarzy...

reklama
Do góry